Lening afgewezen

Heeft u een lening aangevraagd, maar is deze lening afgewezen? Dit betekent niet altijd dat er geen mogelijkheden meer voor u zijn. In sommige gevallen kunt u elders nog in aanmerking komen voor een financiering. Een lening aanvragen bij Kredietconcurrent geeft u direct een prima ‘second opinion’. Wij kijken graag voor u wat er nog wél te doen is om de financiering voor u in orde te maken.

Verschillende mogelijkheden

Lening afgewezenKredietconcurrent werkt samen met maar liefst 8 verschillende kredietverstrekkers! Kortom, legio mogelijkheden. Een breed aanbod helpt natuurlijk om meer mogelijk te maken. Is uw Freo lening afgewezen? Of moet u al erg lang wachten, dan zijn er bij Kredietconcurrent in veel gevallen nog wel mogelijkheden voor het verstrekken van een voordelige financiering.
Vooral als het gaat om het bemiddelen van een autolening hebben wij op dit moment meer mogelijkheden dan bij onze concurrenten. De autolening is voor Kredietconcurrent dan ook een snel groeiende markt.

Reden van afwijzing is belangrijk

Of er via Kredietconcurrent mogelijkheden zijn hangt af van verschillende factoren. Belangrijk hierbij is de reden van afwijzing.
Bij Freo is er een stevig acceptatiebeleid. De kans dat uw aanvraag bij hen akkoord gegeven wordt, en snel wordt afgewikkeld is beperkt. Bij Kredietconcurrent zijn er meer mogelijkheden. Een afgewezen lening betekent dus zeker niet altijd dat er geen mogelijkheden meer zijn voor een voordelig krediet.
Wanneer heeft uw aanvraag nog een goede kans van slagen:

  • Bent u afgewezen omdat u verschillende leningen heeft afgesloten in het verleden? Dan is er nog een mogelijkheid dat Kredietconcurrent uw aanvraag akkoord kan krijgen omdat wij met verschillende banken samen kunnen werken.
  • Bent u afgewezen op een tijdelijk dienstverband? Ook dan zijn er bij Kredietconcurrent wat meer mogelijkheden dan u bijvoorbeeld bij Freo. De reden hiervoor is weer de samenwerking met verschillende banken.
  • Als het te lang duurt voordat uw dossier wordt afgewikkeld bij de andere banken. Bent u al te lang aan het wachten op een reactie op uw dossier? Bij kredietconcurrent krijgt u binnen enkele uren een reactie op uw aanvraag. Daarnaast verwerken wij uw dossier ook altijd binnen enkele uren nadat deze door ons is ontvangen (op werkdagen). Wij houden u altijd op de hoogte van de status van uw dossier. U kunt dit nagaan in onze handige app.

Direct aanvragen

Is uw rekening afgewezen bij Freo, Defam, Interbank, Santander of een andere bank? Via ons online aanvraagformulier kunt u direct uw aanvraag indienen. Als u nog vragen heeft kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen uiteraard. Wij gaan graag voor u aan de slag.