Voordelen van Kredietconcurrent

Wij van Kredietconcurrent bieden een aantal belangrijke voordelen die ons onderscheiden van andere kredietbemiddelaars. Te duur lenen kan natuurlijk overal. Maar niet bij Kredietconcurrent! Wij werken samen met vele geldverstrekkers (banken en financieringsmaatschappijen) en gaan voor u op zoek naar een zo goedkoop mogelijke lening, tegen uitstekende voorwaarden en met lage maandlasten.

Voorts biedt ons NVF lidmaatschap u de voordelen. Wij kennen de markt als geen ander en zijn op de hoogte van de diverse aanbieders. Wij bepalen samen met u de keuze van aanbieders waar het betreft de voorwaarden, het acceptatiebeleid en de hoogte van de rente alsmede een lage maandlast.

Lage maandlasten en zeer scherpe rente

Allereerst zijn onze ‘prijzen’ zeer laag te noemen. ‘Prijzen’ omdat de rente die u betaalt over uw lening eigenlijk de prijs van onze service is. Wij bieden u een voordelige passende lening aan en hiervoor betaalt u ons natuurlijk een bepaald bedrag. Op deze manier is de rente de ‘prijs’ van de service. Onze rente is erg laag vergeleken bij veel andere kredietbemiddelaars. Wij hebben een aantal voordelen die onze kosten laag houden en daarmee ook de rente verlagen. Hoe minder kosten wij maken, hoe minder rente we van u hoeven te vragen om deze te dekken.

We zijn een online kredietbemiddelaar. Hierdoor besparen we veel kosten zoals bijvoorbeeld personeelskosten. We hebben minder mensen nodig die uw zaken regelen, omdat u dit vooral zelf kunt doen op onze website. Deze kostenbesparing berekenen we vervolgens weer door aan u waardoor we u een zeer lage rente aan kunnen bieden.

Zelf gemakkelijk uw krediet berekenen

Bij ons van Kredietconcurrent staat u als klant centraal. Dit betekent niet alleen dat we u altijd zo goed mogelijk helpen, maar ook dat we uw medewerking van harte waarderen. Een lening is een grote uitgave en zorgvuldigheid is daardoor zeker gepast. We zorgen voor een zeer grote mate van zorgvuldigheid door u zoveel mogelijk zelf in te laten vullen. Het moge duidelijk zijn dat u degene bent die uzelf en uw gegevens het beste kent. Er sluipen daardoor veel minder fouten in het proces wanneer u zelf de gegevens invult in plaats van een medewerker die dit voor u doet.

Direct online uw krediet afsluiten

Om tijd (en dus geld) te besparen maken we het erg makkelijk voor u om zelf direct online uw krediet af te sluiten. Dit betekent dat u minder lang hoeft te wachten op een krediet en niet veel tijd hoeft te investeren om samen met een medewerker uw krediet te bepalen. Dit bespaart u veel tijd. Zodra u van ons een kredietvoorstel heeft ontvangen kunt u direct gebruik maken van onze app, of onze online omgeving. Hierdoor kunt u de documenten direct bij ons aanleveren.