Lening afgewezen Santander

Is uw lening bij Santander afgewezen?

Waarschijnlijk heeft het aanvragen van een lening u veel tijd gekost, dan is het erg vervelend om te horen dat uw aanvraag voor een lening bij Santander is afgewezen. Ieder persoon, elk bestedingsdoel en ieders situatie is natuurlijk anders. Daarom zorgen we er samen met u voor dat we een geschikte lening kunnen vinden. Onze ervaren adviseurs vergelijken op professionele wijze wat uw mogelijkheden zijn, afgestemd op uw wensen. Bent u benieuwd of het mogelijk is om een lening aan te vragen bij een andere bank? Neem gerust contact op met onze specialisten, dan gaan we samen met u op zoek naar dé oplossing die bij u past.

Geld lening afgewezen

Per verstrekker verschillen de voorwaarden en behandeling van het aanvragen van een lening. Iedere lening lijkt op het eerste zicht hetzelfde, toch zijn er verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dan een lening afgewezen wordt. Het betekent niet direct dat een andere bank u geen aanbod zal doen nadat uw lening is afgewezen bij Santander. Als u een aanvraag bij de kredietconcurrent doet, omdat uw lening afgewezen is bij Santander, hebben we persoonlijke gegevens nodig om te kijken of u via ons wel in aanmerking komt voor een lening. Deze gegevens zijn nodig om te bepalen of u verantwoord een lening kunt afsluiten bij een andere bank.

Lening Santander verhogen

Is uw aanvraag voor het verhogen van uw lening bij Santander afgewezen? Dan kunt u er voor kiezen om een lening aan te vragen bij een andere bank. Dit geldt ook als u meerdere ‘kleine’ leningen bij verschillende banken heeft. U kunt deze leningen oversluiten naar één grote lening. Onze specialisten bekijken wat er in uw persoonlijke situatie mogelijk is. Ook is het is sommige gevallen mogelijk om een lening met een lagere rente te verstrekken, waardoor uw maandelijkse betaling lager zal zijn. Een lening oversluiten kan wel extra kosten met zich meebrengen. Wilt u uw lening oversluiten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten via info@kredietconcurrent.nl of u kunt ons bellen op 0164-745079.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep