Lening afgewezen Defam

Is uw lening bij Defam afgewezen?

U heeft waarschijnlijk veel tijd gestoken in de aanvraag van een lening bij Defam, dan is het erg vervelend om te horen dat uw aanvraag niet goedgekeurd is. Doordat ieder persoon, zijn of haar doel en situatie anders is, gaan we samen met u op zoek naar een geschikte lening. Dit doen we door maatwerk te leveren voor alle aanvragen, binnen de wettelijk gestelde voorwaarden. De ervaren adviseurs van Kredietconcurrent vergelijken op professionele wijze andere mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Bent u benieuwd of het mogelijk is om een lening aan te vragen bij een andere bank? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, dan gaan we samen met u op zoek naar dé oplossing die bij u past.

Geld lening afgewezen

Per lening verstrekker verschillen de voorwaarden en behandeling voor het aanvragen van een lening. Iedere lening lijkt op het eerste zicht hetzelfde, toch zijn er verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dan een lening afgewezen wordt. Als uw lening bij Defam is afgewezen, betekent dit niet dat een andere bank u geen aanbod zal doen. Als u een aanvraag bij één van onze adviseurs doet, omdat uw lening afgewezen is bij Defam, hebben we persoonlijke gegevens nodig om te kijken of u via ons wel in aanmerking komt voor een lening. Deze gegevens zijn nodig om te bepalen of u verantwoord een lening kunt afsluiten bij een andere bank.

Lening Defam verhogen

Is uw aanvraag voor het verhogen van uw lening bij Defam afgewezen? Dan kunt u ervoor kiezen om via ons een lening af te sluiten bij een andere bank. Dit geldt ook als u meerdere ‘kleine’ leningen bij verschillende banken heeft. U kunt deze leningen oversluiten naar één grote lening. Onze specialisten bekijken wat er in uw persoonlijke situatie mogelijk is. In sommige gevallen is het mogelijk om een lening te verstrekken met een lagere rente, waardoor uw maandelijkse betalingen lager zullen zijn. Een lening oversluiten kan wel extra kosten met zich meebrengen. Wilt u uw lening oversluiten? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via info@kredietconcurrent.nl of u kunt ons bellen op 0164-745079.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep