Woning verduurzamen binnen 3 maanden

Denkt u er al lang over na om uw woning te verduurzamen, maar loopt u aan tegen de wachttijden bij verschillende bedrijven voor de installatie? Of lukt het überhaupt niet om een afspraak te krijgen met bijvoorbeeld de leverancier of installateur van de zonnepanelen?
Wij hebben hier veel ellende van gezien. Veel mensen krijgen het verduurzamen van de woning niet rond, niet alleen financieel, maar ook omdat het “regelen” van alle installateurs niet eenvoudig is. Zeker als er meerdere zaken in een bepaalde volgorde gedaan moeten worden.
Maar weet u dat het woning verduurzamen binnen 3 maanden ook gewoon mogelijk is? Zelfs inclusief het regelen van de financiering!
Bij Kredietconcurrent regelen we meer voor u dan alleen de financiering. U kunt bij ons ook terecht voor het verduurzamen van uw woning. Dankzij onze uitstekende samenwerking met onze verduurzaamheidspartners hebben wij al kunnen helpen met het verduurzamen van duizenden woningen. Leuk om te doen, goed voor uw portemonnee en het milieu natuurlijk.

Hoe kunnen we binnen 3 maanden de woning verduurzamen?

Alles staat of valt natuurlijk bij een goed plan. Daar zorgen we dan ook voor. Wilt en kunt u de verduurzaming van uw woning zelf betalen? Dan schakelen we alleen de verduurzaming specialist voor u in. Deze komt binnen 1 week nadat u contact met ons heeft opgenomen bij u langs. Spreekt met u uw wensen door en beoordeeld direct of uw wensen ook haalbaar zijn.
Als alles is doorgenomen maken we de offerte voor u op. U weet dan direct en per onderdeel wat de kosten zijn.
Gaat u akkoord met het voorstel? Dan wordt alles voor u uit handen genomen. Uiteraard wordt er goed en duidelijk met u gecommuniceerd wat u kunt verwachten en wat de tijdstippen zijn waarop de ondernemingen aan het werk gaan. Maar u hoeft zelf niets te regelen.

Uw woning verduurzamen met financiering?

Wilt u geld lenen voor de verduurzaming? Dan helpen wij u nadat het exacte bedrag bekend is wat u nodig heeft, dus nadat de specialist is geweest, wij zorgen ervoor dat de financiering snel voor u rond is. Het benodigde bedrag wordt op uw rekening gestort. U houdt hierbij dus zelf de volledige controle over uw geld.
Heeft u nog vragen? Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Verduurzamen kan nu dus eenvoudig, snel en zonder zorgen!