Online krediet afsluiten

Wilt u een online krediet afsluiten? Weet u al welke vorm van geld lenen u wilt? Of twijfelt u nog tussen een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een passende lening. Als u het aanvraagformulier invult gaan wij direct op zoek naar de mogelijkheden voor een lening. Een lening afsluiten gebeurd bij Kredietconcurrent altijd online. Wij helpen u dan ook graag met het maken van de juiste keuze voor een verantwoorde lening. Dankzij onze online werkwijze en exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken, is onze rente een stuk lager dan bij de reguliere banken.

Procedure bij een online krediet afsluiten

Een online krediet afsluiten bij Kredietconcurrent kan in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst gaat u naar ons digitale aanvraagformulier, en u vult dit zo volledig mogelijk in. U werk zit er dan voorlopig even op. Wij gaan zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Wij dienen uw leningaanvraag in bij verschillende banken. Bij deze banken wordt er ook een toetsing bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) gedaan.
Nadat de banken uw kredietaanvraag hebben beoordeeld krijgen wij van deze banken een goedkeuring of een afwijzing. Bij een afwijzing zenden wij u een email. Bij een goedkeuring ontvangt u binnen een paar uur, het aanbod van onze partnerbanken in één overzicht zodat u de rente en voorwaarden in één oogopslag kunt vergelijken.

Kies de aanbieding die het best bij u past en geef ons opdracht de offerte op te stellen. U ontvangt direct per e-mail de offerte.  Zoals aangegeven werkt Kredietconcurrent uitsluitend op basis van lenen met advies als u over onvoldoende kennis en ervaring beschikt om zelfstandig een lening af te sluiten.

U kunt dan de offerte, met de algemene voorwaarden, nog eens op uw gemak doornemen. Als u akkoord gaat met de voordelige lening. Kunt u de offerte ondertekenen, en aan ons retourneren, dit mag u bij ons aanleveren  per mail of per post. Net wat uw voorkeur heeft. Wij beoordelen uw documenten en zenden deze door naar de bank als uw dossier compleet is. Als het krediet dan door de bank wordt uitbetaald, zal het geld binnen enkele dagen op uw rekening staan.

Een online krediet afsluiten tegen goede voorwaarden

Een online krediet afsluiten wilt u uiteraard het liefst tegen goede voorwaarden. Wij zorgen hiervoor. Wij nemen de tijd voor u om deze voorwaarden ook rustig, en op uw gemak, door te spreken. U moet immers wel weten wat u krijgt.