Geld lenen

Geld lenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u gaat lenen wilt u natuurlijk vertrouwd geld lenen. Bij een betrouwbare partij, waar u de laagste rente van Nederland kunt krijgen, tegen uitstekende voorwaarden. Als u geld gaat lenen bij Kredietconcurrent, leent u tegen de laagste rente en met uitstekende voorwaarden.

Geld lenen zoals u het wilt

Bij ons kunt u online geld lenen in de vorm die u wenst. U geeft zelf uw voorkeur op en wij gaan direct voor u aan de slag. Zodra u de aanvraag volledig heeft ingediend gaat de adviseur direct uw aanvraag beoordelen. Hij inventariseert u wensen en toets de betaalbaarheid van uw aanvraag. Bij de aanvraag heeft u zelf al direct aangegeven of u gebruik wenst te maken van een overlijdensrisicoverzekering. Als u dit heeft opgegeven gaan we niet alleen direct op zoek naar de voordeligste aanbieder voor het leningen, maar ook voor de overlijdensrisicoverzekering. Wij gaan ervoor zorgen dat u het beste aanbod krijgt. Een lening waar u volledig tevreden mee bent.

Geld lenen met comfort

Omdat wij luisteren naar uw wensen, kijken naar uw mogelijkheden en u eerlijk, onafhankelijk en objectief in één overzicht de voorstellen van de met ons samenwerkende banken laten zien voor een lening, is lenen via Kredietconcurrent comfortabel lenen. Uw online krediet afsluiten is bij ons in goede handen, wij dienen uw aanvragen bij verschillende banken in. Één keer een aanvraag doen, kan u dus meerdere offertes opleveren. Samen met u nemen we dan door welke aanbiedingen wij van de banken voor u gekregen hebben. U ontvangt de offerte van de aanbieder naar keuze per mail of per post, net waar uw voorkeur naar uit gaat. U kunt dan op uw gemak de offerte doornemen. Geld lenen kan leuk zijn, zeker het moment van het afsluiten van de lening kan een mooi moment zijn. U kunt dan uw droomreis maken, de auto kopen die u altijd al wilde hebben, of nu eens echt flink gaan besparen door de te dure leningen over te sluiten. Maar hoe zorgt u ervoor dat de lening ook leuk blijft? Dat u de lening zo spoedig mogelijk inlost? Kortom, hoe kunt u er voor zorgen dat u een verantwoorde lening afsluit.

Een verantwoorde lening is een lening die gedurende de looptijd niet als last voelt. Uw maandtermijnen moet u iedere maand weer terug kunnen betalen. De lening moet geen last worden. Omdat Kredietconcurrent alleen met banken samenwerkt die de VFN normen hanteren, kunt u ervan uitgaan dat u een verantwoorde lening afsluit. De normen voor de kredietverstrekking worden door de VFN, in samenspraak met het Nibud en de AFM opgesteld. Daarnaast geeft Kredietconcurrent ook advies  af voor de te sluiten lening. Wij benoemen hierin de risico’s die u gedurende de looptijd van uw lening loopt. Dit zijn de risico’s van inkomensterugval   bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of wanneer u met VUT of pensioen gaat. . Hiervoor kan Kredietconcurrent ook verzekeringen voor u bemiddelen. Maar ook andere lifetime events worden uiteraard besproken, gaat u in de nabije toekomst meer, of juist minder werken? Is de lening voor pensioendatum ingelost? Zo nee, wat is de hoogte van uw te verwachten pensioen? Allemaal zaken waar we rekening mee houden, zoals gezegd moet geld lenen namelijk wel verantwoord geld lenen blijven.

geld lenen

Kan ik mijn Leningen oversluiten?

Jazeker, als u al leningen heeft en u wilt deze voordelig overzetten naar een lening tegen een lagere rente, dan kijken wij graag wat de mogelijkheden zijn. Over het algemeen wordt er in Nederland nog altijd redelijk duur geld geleend. Ondanks dat we een spaarzaam, en (volgens de Belgen) zuinig volk zijn, is geld lenen nog altijd iets wat we doen tegen te hoge kosten. Zeker als het gaat om geld lenen bij de grootbanken, geld lenen met een creditcard, of geld lenen bij de Wehkamp. Dit zijn leningen tegen rentepercentages van veelal rond de 10%. Dat kan natuurlijk veel voordeliger.

Richtlijnen voor geld lenen

Als u een lening gaat aanvragen, wilt u natuurlijk graag dat deze lening door de bank ook goedgekeurd gaat worden. Banken letten bij het goed of afkeuren van financieringsaanvragen op een aantal verschillende zaken. De richtlijnen voor geld lenen zijn niet eenvoudig aan te geven. Wat we wel kunnen aangeven is dat de inkomsten en uitgaven in ieder geval zo in balans moeten zijn dat er ruimte is om een financiering te verstrekken. Hierbij wordt rekening gehouden met de VFN norm, zoals we eerder hebben aangegeven.
Dit is het belangrijkste uitgangspunt voor het al dan niet verstrekken van een lening.
Daarnaast wordt er bij het geld lenen goed gekeken naar uw inkomstenbron. Des te “zekerder” uw inkomen, des te groter de kans dat u een lening wordt verstrekt.
Bij consumenten met een dienstverband voor onbepaalde tijd zijn de banken soepeler, dan bij consumenten met een tijdelijk dienstverband of een uitzendovereenkomst.

Geld lenen bij Kredietconcurrent en het BKR

Als u wilt gaan lenen bij Kredietconcurrent wilt u natuurlijk ook weten wat er met deze lening gebeurd. Wordt de lening aangemeld bij het BKR? Of kunt u bij Kredietconcurrent ook lenen zonder BKR toetsing en registratie?
Geld lenen bij Kredietconcurrent is altijd geld lenen mét een BKR toetsing. De banken waar Kredietconcurrent mee samenwerkt doen zonder uitzondering een toetsing bij het BKR. Als wij een lening voor u bemiddelen wordt deze lening door de banken ook bij het BKR geregistreerd.
Dit gebeurd altijd. Dit zorgt ervoor dat er voor de banken inzicht is in uw lopende verplichtingen, en kan ervoor zorgen dat u niet onbeperkt leningen kunt krijgen, waardoor u in de problemen zou kunnen gaan komen.

Wat kost een lening?

Een lening is nooit gratis. De slogan “Geld lenen kost geld” is een duidelijke slogan, en helemaal waar. Als u geld gaat lenen moet u altijd rente betalen over het uitstaande saldo over uw lening. Dat is een bekend gegeven.
Daarnaast kunt u bij het aanvragen van een lening kiezen uit het lenen met advies, of geld lenen zonder advies.
Geld lenen met en zonder advies heeft  dezelfde prijs. Volgens de WCK (Wet op het Consumenten Krediet) mogen er bij het lenen namelijk geen eenmalige kosten in rekening gebracht.
De kredietbemiddelaars worden door de banken al beloond omdat zij een klein deel van de rente ontvangen die u moet betalen. Als u geen advies afneemt, heeft de bemiddelaar eigenlijk alleen maar minder werk. Dankzij onze online werkwijze en exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken, is onze rente een stuk lager dan bij de reguliere banken.

Wie of wat bepaalt de rente bij het geld lenen?

Als u geld gaat lenen krijgt niet iedereen dezelfde rente. Welke rente u krijgt hangt af van uw kredietscore. Des te meer punten, des te lager uw rente. Dit is eigenlijk net als bij een autoverzekering afsluiten. Bij een autoverzekering zijn uw woonplaats, het aantal kilometers en het aantal schadevrije jaren van belang.
Bij een krediet wordt ook naar veel verschillende zaken gekeken. Het maakt veel uit of u een vast dienstverband heeft, of een contract voor bepaalde tijd. Of u alleenstaand bent of gehuwd. En zelfs of u al dan niet een vast telefoonnummer heeft. Daarnaast is het BKR van belang. Als u nog nooit geleend heeft zijn de banken voorzichtiger om u een lening te verstrekken. Naast deze “creditscore” wordt er uiteraard ook een berekening gemaakt om na te gaan of een krediet afsluiten voor u verantwoord is. Hierbij worden de VFN normen aangehouden, en worden de acceptatiecriteria gehanteerd. Geld lenen moet natuurlijk wel verantwoord zijn.