Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Betrouwbaar lenen met lage rentes

Bij Kredietconcurrent bent u er zeker van dat u geld leent bij een betrouwbare partij tegen uitstekende voorwaarden en de laagste rente van Nederland. Als u geld leent bij Kredietconcurrent bepaalt u zelf hoe, 100% online.

Geld lenen met advies of zonder advies

Bij ons kunt u zelf bepalen of u geld wilt lenen met advies of zonder advies.

Geld lenen zonder advies en zonder de tussenkomt van adviseurs wordt ook wel ‘execution only’ genoemd. Deze vorm van dienstverlening is uitsluitend geschikt voor consumenten die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product te kiezen zonder persoonlijk contact en de hulp van een adviseur.

Als u zelf niet over voldoende kennis en ervaring beschikt om zelfstandig een financieel product te kiezen, dan kunt u er ook voor kiezen om advies te vragen aan onze adviseurs. Dit advies kost u niets extra’s en is geheel vrijblijvend.

Onze adviseurs zijn u graag van dienst, en wij verwelkomen u graag als nieuwe klant.

Voordelen van Kredietconcurrent

  • U kunt bij kredietconcurrent lenen als u tussen de 21 en 74 jaar oud bent
  • U betaalt voor het afsluiten van een lening nooit advies- of bemiddelingskosten
  • Het afsluiten van een lening bij Kredietconcurrent is zo gedaan, wij regelen alles voor u

Verantwoord en betrouwbaar

De banken waarmee wij samenwerken doen (zonder uitzondering) een toetsing bij het BKR. Dit betekent dat leningen die worden afgesloten bij Kredietconcurrent in alle gevallen worden aangemeld bij het BKR. Niet alleen omdat dit verplicht is, maar ook omdat dit helpt voorkomen dat consumenten te maken krijgen met financiële problemen.

Kredietconcurrent zorgt dat u altijd een verantwoorde lening afsluit. Een verantwoorde lening is een lening die gedurende de looptijd niet als last voelt. Uw maandtermijnen moet u iedere maand weer terug kunnen betalen. De lening moet geen last worden.

Aantrekkelijk aanbod

Wie een lening afsluit bij Kredietconcurrent is verzekerd van een voordelige lening tegen een zeer scherp rentetarief. Dit is mogelijk doordat Kredietconcurrent elk jaar een groot aantal leningen afsluit en daardoor uitstekende rentetarieven kan afdwingen bij de banken waarmee we samenwerken.

Wij dienen uw aanvragen bij verschillende banken in. Één keer een aanvraag doen, kan u dus meerdere offertes opleveren.

Wij durven dan ook wel te stellen dat Kredietconcurrent voor particulieren in Nederland de beste plaats is om goedkoop & betrouwbaar een lening af te sluiten.

 

Jazeker, als u reeds een (of meerdere) lening(en) heeft, kunt u deze voordelig overzetten naar een lening tegen een lagere rente. Kredietconcurrent kijkt wat de de mogelijkheden zijn voor een goedkope lening. In Nederland wordt er vaak duur geld geleend tegen onnodig hoge tarieven. De rentepercentages van leningen bij de grootbanken kunnen zelfs oplopen tot rond de 15%. Dit kan natuurlijk veel voordeliger.

Geld lenen is nooit gratis. Als u geld gaat lenen moet u altijd rente betalen over het uitstaande saldo van uw lening. Bij Kredietconcurrent kunt u bij het aanvragen van een lening kiezen uit geld lenen zonder advies of geld lenen mét advies (zonder additionele kosten). Dankzij onze online werkwijze en exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken, is onze rente een stuk lager dan bij de reguliere banken.

Als u besluit geld te lenen krijgt niet iedereen dezelfde rente. Welke rente u krijgt hangt af van uw kredietscore. Des te meer punten, des te lager uw rente. Dit principe is vergelijkbaar met een autoverzekering, waar rekening wordt gehouden met uw woonplaats, het aantal kilometers en het aantal schadevrije jaren. Bij het afsluiten van lening wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met uw dienstverband, duur van uw contract en burgerlijke staat.

 


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens

Vergelijk uw rente

Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

0228 - 526355
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl