Over Kredietconcurrent

Kredietconcurrent B.V. is een onderdeel van de Kredietadviseur en is bemiddelelaar in consumentenkredieten, alsmede in verzekeringen. Doordat wij samenwerken met vele banken en financieringsmaatschappijen zijn wij in staat de consument een zo goedkoop mogelijke lening aan te bieden tegen zeer gunstige voorwaarden.

Contactgegevens:

– Tel 0164 650088
– E-mail info@kredietconcurrent.nl

 

Openingstijden:

– Geopend maandag t/m vrijdag 9.00-20.00 uur

Correspondentieadres:

– Postbus 53
– 4645 ZH PUTTE
– E-mail algemeen info@kredietconcurrent.nl

Bezoekadres:

– Julianastraat 2
– 4645 HC PUTTE

Wij worden beloond door aanbieders op basis van doorlopende provisie voor wat betreft consumptief krediet. Indien U een verzekeringsproduct kiest wordt er door ons een verrichtingenfee in rekening gebracht zoals beschreven in ons dienstverleningsdocument. In sommige gevallen kan een betaling op feebasis worden gehanteerd, dit wordt dan te allen tijde précontractueel gecommuniceerd. Onze medewerkers worden met een vast maandsalaris beloond. Bij eventuele klachten kunt u ons een brief sturen ter attentie van de Directie. Voor onverhoopte geschillen zijn wij aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Kredietconcurrent B.V. is werkzaam als onafhankelijk bemiddelaar in consumptieve kredieten en verzekeringen en heeft geen enkele contractuele verplichting met aanbieders.