Lening afgewezen Freo

Is uw lening bij Freo afgewezen?

Waarschijnlijk heeft u veel tijd gestoken in de aanvraag van de lening, dan is het natuurlijk erg vervelend om te horen dat de lening bij Freo niet geaccepteerd is. Ieder persoon, elk bestedingsdoel en ieders situatie is natuurlijk anders. We zorgen ervoor dat we binnen de wettelijk gestelde voorwaarden, maatwerk leveren voor alle aanvragen. Onze ervaren adviseurs vergelijken op professionele wijze wat uw mogelijkheden zijn. Wilt u alsnog een lening aanvragen en bent u benieuwd of dit dan via een andere wel bank kan? Dan zoeken onze adviseurs van de kredietconcurrent graag samen met u naar de oplossing die het beste bij u past!

Geld lening afgewezen

Per verstrekker verschillen de voorwaarden en behandeling van het aanvragen van een lening. In het eerste opzicht is iedere lening hetzelfde, maar zijn er toch veel factoren die ervoor zorgen dat een lening afgewezen kan worden. Als uw lening bij Freo is afgewezen, betekent dit niet dat een andere bank u geen aanbod zal doen. Als u een aanvraag bij de kredietconcurrent doet, omdat uw lening afgewezen is bij Freo, hebben we persoonlijke gegevens nodig om te kijken of u via ons wel in aanmerking komt voor een lening. Deze gegevens zijn nodig om te bepalen of u verantwoord een lening kunt afsluiten.

Lening Freo verhogen

Heeft u geen akkoord gekregen op het verhogen van je lening bij Freo? Dan kunt u er voor kiezen om een lening aan te vragen bij een andere bank. Dit geldt ook als u meerdere ‘kleine’ leningen bij verschillende banken heeft. U kunt deze leningen oversluiten naar één grote lening. Onze specialisten bekijken wat er in uw persoonlijke situatie mogelijk is. U kunt ook kiezen voor een lening met een lagere rente, waardoor uw lagere maandelijkse betalingen krijgt. Het kan voorkomen dat er extra kosten komen kijken bij het oversluiten van een lening. Wilt u de lening oversluiten? Neem gerust contact op met één van onze specialisten via info@kredietconcurrent.nl of u kunt ons bellen op 0164-745079.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep