Acceptatiecriteria voor Geld Lenen

Kredietconcurrent bemiddeld voor diverse geldverstrekkers. Elke geldverstrekker heeft zijn eigen acceptatie kader. Kredietconcurrent is een professionele kredietbemiddelaar. Wij gaan voor u op zoek naar een voordelige financiering met de beste voorwaarden. Maar u wilt natuurlijk wel graag weten of een aanvraag voor een lening indienen ook nut heeft. Op Acceptatiecriteria voor geld lenen geven wij u inzicht in een aantal richtlijnen die er zijn voor geld lenen.

Om voor een geldlening in aanmerking te kunnen komen bij  Kredietconcurrent dient u in ieder geval aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • U beschikt over een geldig legitimatiebewijs
 • U bent tussen de 21 en 70 jaar
 • U heeft geen negatieve codering(en) bij het BKR staan
 • U beschikt over een vast en bestendig inkomen
 • U bent niet thuis – of inwonend

Daarnaast gelden er nog een aantal acceptatiecriteria met betrekking tot het inkomen dat meegenomen mag worden in de berekening voor een geldlening.
Inkomen dat wij wel mee mogen nemen is:

 • Inkomen uit een vast dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Inkomen uit overwerk, ploegentoeslag, onregelmatigheidstoeslag
 • Inkomen uit een tijdelijk dienstverband halfjaar of jaarcontract
 • Inkomen uit pensioen, vut, pré pensioen
 • Inkomen uit WAO/WIA uitkeringen
 • Inkomen via het uitzendbureau fase C (fase A niet en B beperkt)

Geld lenen en Zelfstandig ondernemer

Bent u zelfstandig ondernemer? Dan weet u dat financieren steeds lastiger wordt.
Bij Kredietconcurrent is het geld lenen voor een auto of privé doeleinden in sommige gevallen nog wel mogelijk. Kredietconcurrent kan uw aanvraag niet  in behandeling nemen als u startend ondernemer bent of korter dan 3 jaar zelfstandig ondernemer bent.
Bent u 3 jaar of langer zelfstandig ondernemer en wilt u voor prive  doeleinden geld lenen  Dit kan mogelijk zijn voor u, dan hebben wij  de complete jaarrekeningen van de laatste 3 jaar nodig.

Geld lenen met Tijdelijk dienstverband

Ook als u een tijdelijk dienstverband heeft kan het nog mogelijk zijn om een geldlening af te sluiten. In sommige gevallen is het mogelijk dat uw tijdelijke inkomen 100% meegenomen kan worden. De voorwaarden hiervoor zijn dat u in ieder geval de laatste 12 maanden inkomen moet hebben gehad uit een dienstverband. U moet gehuwd of samenwonend zijn, een bekend BKR hebben en beide boven de 30 jaar zijn. Als laatste geldt nog dat u een koopwoning moet hebben. Voldoet u aan 4 van de 5 eisen? Dan kan het voor u mogelijk zijn om een geldlening af te sluiten. Overigens is de eis dat u samenwonend of gehuwd bent een harde vereiste. Als u hier niet aan voldoet zal uw inkomen slechts beperkt worden meegenomen.
Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn kunt u de aanvraag bij ons doen door het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Geen volledig inzicht

U weet nu voor een belangrijk deel de acceptatiecriteria voor geld lenen. Toch geeft dit geen volledig beeld van uw (on)mogelijkheden. U kunt namelijk aan alle bovenstaande criteria voldoen, maar toch kan het zo zijn dat de bank u nog altijd geen lening wil geven. Als u een lening aanvraag bij ons heeft ingediend zullen wij u de reden van de eventuele afwijzing van uw kredietaanvraag mailen.