Lening afgewezen Interbank

Is uw lening bij Interbank afgewezen?

De aanvraag om een lening te verhogen kan veel tijd kosten, dan is het natuurlijk erg vervelend om horen dat de aanvraag bij Interbank afgewezen is. Ieder persoon en zijn of haar bestedingsdoelen en situatie zijn verschillend. Daarom zorgen we er samen met u voor dat we een geschikte lening kunnen vinden. Dit doen we door maatwerk te leveren voor alle aanvragen, binnen de wettelijk gestelde voorwaarden. Onze ervaren adviseurs vergelijken, professioneel andere mogelijkheden afgestemd op uw wensen. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een lening bij een andere verstrekker? Neem gerust contact op met onze specialisten, dan gaan we samen met u op zoek naar dé oplossing die bij u past.

Geld lening afgewezen

De voorwaarden en behandeling voor het aanvragen van een lening verschillen per verstrekker. Misschien lijkt elke lening in het eerste opzicht hetzelfde, maar toch zijn er verschillende factoren die ervoor zorgen dat uw lening is afgewezen. Het betekent niet direct dat een andere bank u geen aanbod zal doen nadat uw lening is afgewezen bij Interbank. Wanneer u een aanvraag doet bij één van de adviseurs van Kredietconcurrent, omdat uw lening is afgewezen bij Interbank, zijn er een aantal persoonlijke gegevens nodig zodat we kunnen bekijken of u via ons wel voor een lening in aanmerking komt. Deze gegevens zijn nodig om te bepalen of u verantwoord een lening kunt afsluiten bij een andere bank.

Lening Interbank verhogen

Is uw aanvraag voor het verhogen van uw lening bij Interbank afgewezen? Dan is het in veel gevallen mogelijk om via ons een lening af te sluiten bij een andere bank. Dit kan vaak ook als u meerdere ‘kleine’ leningen bij verschillende verstrekkers heeft. Deze leningen kunt u dan oversluiten naar één grote lening. Onze adviseurs bekijken uw persoonlijke situatie en wat de mogelijkheden zijn. Ook is het is sommige gevallen mogelijk om een lening met een lagere rente te verstrekken, waardoor uw maandelijkse betaling lager zal zijn. Een lening oversluiten kan wel extra kosten met zich meebrengen. Wilt u uw lening oversluiten? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via info@kredietconcurrent.nl of u kunt ons bellen op 0164-745079.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep