Direct krediet berekenen

In de wereld van de leningen bestaan er allerlei opties die het behoorlijk ingewikkeld kunnen maken. Daarnaast dient u natuurlijk rekening te houden met de rente, de looptijd en eventuele aflossingen. Wij van Kredietconcurrent brengen hier verandering in en bieden u de mogelijkheid om bij ons heel eenvoudig en snel online je krediet te berekenen. Op deze manier krijgt u een helder overzicht van uw mogelijkheden zonder dat u zich door allerlei ingewikkelde constructies hoeft te worstelen.


Om uw krediet te berekenen hoeft u maar een paar simpele gegevens in te vullen en daarna doen wij de rest voor u. Hierdoor is het zeer eenvoudig te noemen en bent u net als iedereen in staat om hier online direct uw krediet te berekenen.

Wanneer u uw krediet online berekend heeft krijgt u direct een overzicht te zien van wat de door u ingevulde gegevens zullen betekenen voor uw lening. Dit betekent dat zowel de lening in zijn geheel als de maandlasten helder naar voren komen en u direct weet waar u aan toe bent als u de lening bij ons af gaat sluiten. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en dat is natuurlijk wel zo prettig bij het afsluiten van een lening.

Uiteraard is de berekening die tot stand komt maar een voorbeeld. Dit betekent dat u een overzicht krijgt van hoe uw maximale lening eruit zal kunnen zien, maar de details kunnen altijd nog wat veranderen wanneer u ons alle gegevens opstuurt. Het voorbeeld dat u hier online direct berekent kan gezien worden als een duidelijke indicatie van hoe uw maximale lening er ongeveer uit zal gaan zien.

Bij het berekenen van uw maximale lening worden naast uw wensen ook de geldende regels en VFN normen in acht genomen. Hierdoor zorgen we er van Kredietconcurrent niet alleen voor dat u maximaal kunt lenen, maar dat dit ook verantwoord blijft. Van een onverantwoorde lening wordt uiteindelijk niemand beter.