Hoe werkt een leningaanvraag?

Wilt u geld lenen? Dan bent u zeer waarschijnlijk op zoek naar een voordelige geldlening. Daarmee helpt Kredietconcurrent u graag verder. Via onze website kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een kredietofferte aanvragen. Hieronder leggen wij u uit hoe het werkt.

Zo werkt een leningaanvraag

Wilt u meer weten over geld lenen? Kredietconcurrent u graag verder. Via onze website kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een kredietofferte aanvragen. Hieronder leggen wij u uit hoe het werkt. Welke stappen u kunt nemen, en waar u rekening mee zou kunnen of moeten houden.

Vraag uw lening online aan

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging. Wij completeren en controleren in deze fase de door u opgegeven gegevens en wij dienen uw aanvraag in bij de verschillende banken waarmee wij samenwerken. Hierbij wordt ook toetsing gedaan bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel opgevraagd.

Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en indien gewenst de opgegeven gegevens met u door te nemen. Onze kredietspecialisten zijn gediplomeerd en hun vakkennis wordt goed bij gehouden.

Vergelijk ons aanbod

Nadat wij de uw aanvraag hebben ingediend bij de banken waarmee wij samenwerken en deze wordt goedgekeurd ontvangt u van ons, binnen een paar uur, in één overzicht het aanbod van deze banken. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden éénvoudig en in één oogopslag vergelijken .Kies de aanbieding die het best bij u past en geef ons opdracht het contract op te stellen. U ontvangt direct per e-mail het contract.

Geld lenen moet u niet overhaast doen. Kredietconcurrent zal na het verzenden van het contract nog  contact met u opnemen om na te gaan of de overeenkomst van geldlening goed door u is ontvangen. Bij uw contract krijgt u ook het ESIC formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Dit formulier geeft u een uitgebreide uitleg over de belangrijkste kenmerken van de lening en helpt u om verschillende aanbiedingen te vergelijken.

Tekenen en uitbetalen

Print het contract uit, onderteken het, scan het in, en retourneer het contract per e-mail. Wanneer uw gegevens compleet en juist zijn zorgen wij er voor dat uw lening binnen 2 werkdagen wordt uitbetaald.