Lening afsluiten

Bij Kredietconcurrent krijgt u geen advies . Als u een lening aanvraagt bij Kredietconcurrent dienen wij u aanvraag in bij meerdere banken. Met het indienen van één aanvraag komt uw aanvraag dus gelijk al bij meerdere banken terecht. Voordat u een lening afsluit ontvangt u, binnen een paar uur, het aanbod van deze banken in één overzicht in uw mailbox zodat u in één oogopslag de rente en voorwaarden van deze banken kunt vergelijken.

Kosten van een lening afsluiten

Een lening afsluiten brengt geen extra kosten met zich mee. Een online lening aanvragen en afsluiten kost u niets omdat Kredietconcurrent hiervoor al in de rente wordt beloond die u aan de bank moet gaan betalen.
Ondanks dat de beloning al in de rente zit, betaalt u bij Kredietconcurrent overigens veelal een veel lagere rente dan bij uw eigen bank.
Vraag direct een gratis, vrijblijvende kredietofferte aan door het bovenstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen!
Door een offerte aan te vragen ziet u direct wat u kunt besparen!

Vraag meerdere offertes aan

Wij gaan de uitdaging graag aan. Wilt u een lening afsluiten? Dan kan leningen vergelijken heel verstandig zijn. Om dit te doen raden wij u aan meerdere offertes aan te vragen. Wij gaan de concurrentie namelijk graag aan! Als u bij ons een lening aanvraagt en bij één van onze collega’s zijn wij er van overtuigd dat u uiteindelijk voor ons, Kredietconcurrent, zult kiezen. Door onze deskundigheid, onze gemotiveerde medewerkers, en ons hechte team van kredietspecialisten voelt u zich direct thuis bij Kredietconcurrent. Als u dan ook nog eens onze voordelige tarieven ziet, dan zijn wij ervan overtuigd dat u uiteindelijk voor onze dienstverlening zult kiezen.

Online lening afsluiten

Kredietconcurrent werkt online, als u uw lening wilt afsluiten bij Kredietconcurrent kunt u dit ook allemaal online regelen. Online uw krediet aanvragen, en digitaal uw offerte ontvangen is voor ons geen probleem.