Geld lenen voor zelfstandigen stukken eenvoudiger

Ben je zelfstandig en heb je wel eens geprobeerd om een lening af te sluiten? Dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat dit lang niet altijd eenvoudig is. De enige uitzondering op deze regel was de autolening. Een Financial lease is ook als startende ondernemer nog goed af te sluiten. Lastiger wordt dit als je bijvoorbeeld een voorraadfinanciering of je marketinguitgaven wilt gaan financieren. De reguliere banken zullen dan waarschijnlijk gaan vragen om jaarcijfers van de laatste 3 jaar en op basis daarvan gaan bepalen of het mogelijk is om een financiering te verstrekken. Als je als, relatief, startende ondernemer deze lening zou willen afsluiten gaat dit helaas niet lukken.
Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden voor het geld lenen voor zelfstandigen. Zo is het tegenwoordig al niet meer nodig om jaarcijfers op te laten maken en aan te tonen. Geld lenen wordt daarmee een stuk makkelijker.

Geld lenen voor zelfstandigen eenvoudiger gemaakt

Dat geld lenen ook eenvoudiger kan maken wij bij Kredietconcurrent graag waar.
Het enige dat er tegenwoordig nog nodig is voor een zakelijke lening van € 1.000,00 tot € 200.000,00 zijn je bankafschriften van een periode van 3 maanden van je bedrijf. Natuurlijk moet je bedrijf dan ook nog langer dan 3 maanden bestaan.
Daarnaast zal er dan telefonisch contact met je opgenomen worden, dit om door te spreken wat je wensen zijn.
Een lening afsluiten als zelfstandige kan gewoon via ons digitale aanvraagformulier. Je weet binnen enkele uren waar je aan toe bent.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het aanleveren van je bankafschrift van 3 maanden (of als je wilt meer) en om je situatie door te spreken.

Ook voor grotere bedragen

Wil je meer lenen dan € 200.000,00? Ook dat is mogelijk. Onze zakelijke leningen gaan maar liefst tot € 3.000.000,00 Euro. Als je nog meer nodig hebt zullen wij je helaas door moeten verwijzen naar andere instanties, maar tot dit bedrag kunnen wij je helpen met een financiering.