Weer goedkoper geld lenen

Weer goedkoper geld lenen

Weer goedkoper geld lenen

Geld lenen wordt met ingang van 1 februari weer iets voordeliger. U kunt vanaf deze datum een doorlopend krediet afsluiten met een rente van 4,4% vanaf een kredietbedrag van € 25.000,-.
Ook voor lagere bedragen geldt overigens dat de rente wordt verlaagd. Defam gaat hiermee de concurrentie nog meer aan met de andere kredietverstrekkers.

Wat moet u doen voor goedkoper geld lenen?

Om te kijken of u goedkoper geld kan gaan lenen hoeft u niet veel te doen. U kunt ons bellen tussen 9.00 en 18.00. Of u kunt ons digitale aanvraagformulier invullen. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en kijken dan direct of goedkoper geld lenen ook voor u mogelijk is. Dit proces duurt slechts enkele uren, ook als wij geen mogelijkheden voor u hebben laten wij u dit uiteraard direct weten.

Geen bijkomende kosten voor geld lenen

Als u via Kredietconcurrent een lening afsluit betaald u geen bijkomende kosten voor een lening. Het oversluiten van uw lening regelen wij helemaal voor u. Het enige dat wij daarvoor nodig hebben is het laatste saldooverzicht van de lening die u wenst in te lossen. En een opzegbrief, zodat deze lening ook bij het BKR afgemeld kan worden. De inlossing wordt voor u gedaan. Het is dus niet nodig om bedragen door te storten.
De informatie die wij geven over geld lenen is altijd “gratis”. Wij worden door de banken beloond in de vorm van doorlopende provisie. Als wij ook een betaalbeschermer voor u bemiddelen is dit anders. Een betaalbeschermer is een Netto product. Dit klinkt wellicht vreemd, maar het betekend dat het een product is waar geen provisie in verborgen zit. U betaald direct de netto premie aan de verzekeraar. Dit is de reden dat deze premies ontzettend laag zijn. Een onvrijwillige werkeloosheid verzekering of een arbeidsongeschiktheid verzekering kost slechts enkele Euro’s. Als wij deze producten voor u bemiddelen, als u ze dus echt via ons afsluit, worden er eenmalige kosten bij u in rekening gebracht. Deze kosten zijn 49 Euro als u alleenstaand bent, en 98 als u beide een overlijdensrisicoverzekering wenst. Dit ziet u ook altijd weer terug in onze opdracht tot dienstverlening.