Tips om uw geldlening sneller af te lossen

Heeft u een geldlening maar wil het niet lukken om deze weer in te lossen? Dan heeft u waarschijnlijk een doorlopend krediet waarbij u alleen rente of betaald, of een doorlopend krediet waarvan  u steeds weer opnames doet omdat het (te) eenvoudig is om weer op te nemen uit uw geldlening.

Een handige tip om toch te zorgen dat u uw geldlening gaat aflossen is om in ieder geval een deel van uw doorlopend krediet om te sluiten naar een persoonlijke lening. Door in ieder geval een deel van uw lening om te sluiten naar een persoonlijke lening weet u zeker dat u het gedeelte van de persoonlijke lening 100% zeker aflost. Hierdoor raakt u ook een keer uit de schulden!

Dit Combinatiekrediet (combinatie van persoonlijke lening en doorlopend krediet), heeft als grote voordeel dat u het beste krediet uit twee werelden krijgt. Van de ene kant krijgt u flexibiliteit in het doorlopende krediet. En van de andere kant krijgt u ook een zekerheid dat u uw lening gaat aflossen en dus niet altijd aan uw geldlening vast zit. Er zit één nadeel aan het oversluiten van uw doorlopend krediet 1% of rentekrediet. U zult in uw maandlast iets omhoog gaan. Het grote voordeel zit hem echter in het totaal bedrag dat u terugbetaald, door een hogere maandtermijn te betalen bent u eerder van de lening af en zal u in totaal minder terugbetalen.