Kleine lening

Kleine lening

Of u nu een grote of een kleine lening wenst, bij Kredietconcurrent bent u altijd welkom voor een lening. Of u nu een bedrag wenst te lenen van € 50,- of van € 50.000,- wij zijn u graag van dienst. Toch zijn er wel wat beperkingen bij het lenen van een klein bedrag. Deze nemen wij graag met u door.

Werkwijze voor een kleine lening aanvragen

Het aanvragen van een kleine lening werkt hetzelfde als het aanvragen van een grote lening. U kunt gewoon uw aanvraag voor een kleine lening online indienen via ons aanvraagformulier. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling. Er vind geen selectie op leenbedrag of iets dergelijks plaats. Zoals al eerder aangegeven, of u nu € 50,- of € 50.000,- wilt lenen, wij zijn u graag van dienst. Het bedrag dat u wenst te lenen doet daar verder niets aan af.

Kosten aanvragen kleine lening

Net als bij de reguliere lening betaald u ook bij een kleine lening geen kosten voor het aanvragen of afsluiten van een lening bij Kredietconcurrent. U kunt dus geheel kosteloos en vrijblijvend uw lening aanvragen. Bij het alleen bemiddelen van een financiering mogen er wettelijk gezien overigens ook geen kosten in rekening gebracht worden. Als dit wel zou gebeuren, raden wij u aan om contact op te nemen met de AFM om hier melding van te maken.

Hoe lang duurt een kleine lening aanvragen?

Het aanvragen van de lening op zich kost u een paar minuten, het invullen van het aanvraagformulier hebben wij zo klantvriendelijk mogelijk gemaakt. De gegevens die wij van u nodig hebben zijn de minimale gegevens om een goede berekening te kunnen maken. Daarna gaan wij voor u aan het werk. Binnen een aantal werkuren weten wij of we een goedkeuring hebben ontvangen van de met ons samenwerkende banken. Is dit het geval? Dan ontvangt u van ons een email en nemen wij telefonisch contact met u op. Daarna kunnen wij de offerte dan aan u mailen. Een kleine lening kan binnen enkele werkdagen geregeld zijn.