Krediet voor Zelfstandigen

Krediet voor Zelfstandigen

Krediet voor zelfstandigen

Geld lenen? Krediet voor zelfstandigen is de afgelopen maanden en jaren veelvuldig in de media geweest. Krediet voor particulieren is de afgelopen jaren lastiger geworden, krediet voor zelfstandigen is echter haast onmogelijk geworden. |
Gelukkig zijn hier de afgelopen jaren wel alternatieven voor ontstaan. Er zijn verschillende verstrekkers van leningen op gestaan die daarvoor niet bestonden.

Krediet voor zelfstandigen? De opties:

Naast het aankloppen bij de eigen bank, waar u op dit moment uw zakelijke rekening heeft lopen, zijn er nog een aantal andere opties.
U kunt hierbij nog denken aan drie andere initiatieven.
Het eerste is wellicht de meest bekende en snel in opkomst. Crowdfunding. Er zijn steeds meer platformen voor crowdfuning beschikbaar. Krediet voor zelfstandigen is bij deze vormen van geld lenen veel meer geaccepteerd. Projecten worden dan ook veelal bijzonder snel volgeschreven, ook voor de zelfstandigen. Op een website als geldvoorelkaar.nl kunt u hier meer over lezen.
De tweede optie is een lening aanvragen via Qredits. Qredits is meer dan alleen een kredietverstrekker. Bij Qredits krijgt u namelijk ook coaching. De derde optie is dan uiteraard het aankloppen bij de eigen bank, waar u ook uw zakelijke rekening heeft lopen. Krediet voor zelfstandigen begint overigens meestal bij het aanvragen van een lening bij de eigen bank, en daarna pas bij de overige instanties.

Krediet voor zelfstandigen blijft lastig

Het beoordelen van een lening aanvraag van een particuliere consument met een loondienstverband is en blijft eenvoudiger dan een krediet voor zelfstandigen. Ondanks het gegeven dat de economie aan het aantrekken is zal dit naar alle waarschijnlijkheid voorlopig nog wel even zo blijven. Het verstrekken van krediet voor zelfstandigen blijft toch vrij specialistisch, en met meer risico’s omgeven dan een reguliere lening.
Kredietconcurrent heeft er ook voor gekozen om op dit moment geen krediet voor zelfstandigen te bemiddelen.