Kleine bedragen lenen

Kleine bedragen lenen

Ook het lenen van kleine bedragen is sinds een maand voordeliger geworden. Waar banken zich eerst vooral concentreerde op leningen vanaf 15.000 Euro, lijken ze nu ook de kleinere bedragen interessant te aan vinden. De rente die wij u kunnen bieden is voor leningen tussen de 5000 en 7500 Euro met niet minder dan 1,5% gedaald. Een hele forse daling. Waar u natuurlijk direct uw voordeel mee kan doen. Niet alleen door nu een lening af te sluiten, maar ook door u huidige, te dure lening over te sluiten. Zeker als u bijvoorbeeld uw lening heeft lopen via Wehkamp, een roodstand heeft op uw betaalrekening of een credit card. Dan is de kans groot dat u nu heel fors kunt gaan besparen. Ondanks het relatief kleine leenbedrag kunt u toch al enkele honderden Euros besparen.

Wat is een klein bedrag lenen?

Een klein bedrag is natuurlijk relatief, dat begrijpen wij natuurlijk ook. Daarom even wat meer informatie over welke bedragen we het hebben. Als u ervan uit gaat dat het gemiddelde leenbedrag 24.000 Euro is bij Kredietconcurrent, dan heeft u in ieder geval al een iets beter beeld.
Met een klein bedrag bedoelen wij de leningen tot 15.000 Euro. Natuurlijk beseffen wij ons ook terdege dat 15.000 Euro ook veel geld is. Maar voor een financiering is het relatief weinig. De grootste daling in de rente zit overigens in de bedragen tot 7.500 euro. Bijvoorbeeld 6000 euro lenen is de afgelopen maand in één klap maar liefst 1,5% voordeliger geworden door de forse rentedaling. In vergelijking met hypotheken is de rente natuurlijk nog altijd flink, maar een hypotheek heeft een onderpand, en heeft natuurlijk forse bijkomende kosten. Dit is bij een krediet anders. Een lening afsluiten kan zonder bijkomende kosten als u geen andere producten afneemt. Als u alleen de lening door onze bemiddeling afsluit, dan kost dit verder niets. Als u ook een verzekering afsluit dan brengen wij wel éénmalige kosten bij u in rekening. Uiteraard zijn wij hier volledig transparant in. Bij het doorspreken van een offerte nemen wij dit dan ook graag met u door.