Meer mogelijkheden voor een autolening

De autolening is een populaire manier van geld lenen. De afgelopen jaren worden er steeds meer autoleningen afgesloten. Dit zijn zowel private lease overeenkomsten als financial lease overeenkomsten. Het verschil tussen deze overeenkomsten is dat je bij een private lease overeenkomst alleen nog het tanken zelf moet betalen, de rest zit allemaal in uw maandtermijn. Dit lijkt heel fijn, maar hier zit vaak een addertje onder het gras. Bij een private lease mag je veelal maar een beperkt aantal kilometers rijden met je auto. Ook als je de auto toch iets eerder wilt inleveren wordt er veelal een forse boete in rekening gebracht.
Bij Kredietconcurrent verstrekken we dan ook nagenoeg geen private lease contracten. Naar ons idee zijn de nadelen hiervan toch veelal te groot.

Meer mogelijkheden voor Financial Lease

Bij Kredietconcurrent hebben we sinds kort meer mogelijkheden voor de autolening. De reden hiervoor? Sinds kort hebben wij verschillende aanbieders voor de autoleningen. Dit zijn aanbieders die gespecialiseerd zijn in de autoleningen. Hierdoor zijn er voor ons meer mogelijkheden om je lening onder te brengen. Meer mogelijkheden voor een autolening is voor alle partijen prettig. Voor jouw zorgt dit voor meer mogelijkheden, een lagere rente en betere voorwaarden. Meer mogelijkheden zorgt voor meer concurrentie. En dat zorgt weer voor lagere tarieven en uiteraard betere voorwaarden.
Kredietconcurrent heeft de meeste aanbieders voor een autofinanciering. Toch fijn om te weten!

Autolening afgelost? Wat gebeurd er dan met de auto?

Als je de autolening hebt afgelost is bij een financial lease de auto gewoon direct jouw eigendom. Toch een heel prettig idee. Je hoeft hier verder zelf geen actie voor te ondernemen. Als de lening is afgelost wordt je naast economisch eigenaar ook juridisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat u vanaf dit moment de auto ook weer zelf kunt verkopen, zonder de lening af te moeten lossen, dit heeft u inmiddels natuurlijk al gedaan als u de lening volledig heeft terugbetaalt.