Kans op één jaar gratis lenen

Kans op één jaar gratis lenen

Gratis lenen, wie wil dat niet? Nationale Nederlanden heeft op dit moment een leuke actie die ook geldt als u een online krediet afsluiten via Kredietconcurrent bij Nationale Nederlanden.
Als u voor 1 oktober een lening aanvraagt bij Kredietconcurrent en wij bemiddelen deze lening voor u bij Nationale Nederlanden, dan maakt automatisch kans op één jaar gratis lenen.
Nationale Nederlanden betaalt dan namelijk één jaar de maandtermijnen van de lening voor u. Hierdoor kan u wel geld lenen. Maar heeft u één jaar lang geen verplichtingen aan de lening. Een mooie manier op één jaar lang gratis lenen mogelijk te maken.
Of u daadwerkelijk één jaar lang gratis lenen gewonnen heeft zal door de notaris bepaald worden. Deze maakt de vijf winnaars uiteindelijk bekend.
De complete actievoorwaarden voor het gratis lenen kunt u inzien via deze link.

Let op geld lenen kost geld!

Hoe mooi deze actie ook klinkt. Het mag geen reden zijn om alleen vanwege deze actie voor een lening te kiezen van Nationale Nederlanden. Het gaat bij geld lenen natuurlijk om meer dan alleen het kans maken op een jaar lang gratis lenen.
Leningen vergelijken blijft een belangrijk punt als u een lening wilt afsluiten.
Gelukkig heeft Nationale Nederlanden overigens op dit moment ook nog eens de laagste vanaf rente van Nederland. Wat dat betreft zou het, na een goede vergelijking, ook nog eens de voordeligste aanbieder van leningen voor u kunnen zijn. Een offerte voor een lening is overigens geheel kosteloos en vrijblijvend. Vraag dan ook nu uw voordelige offerte aan bij Kredietconcurrent. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om na te gaan waar u een voordelige en eerlijke lening kunt gaan afsluiten.
En uiteraard nemen wij ook Nationale Nederlanden mee in de vergelijking voor een voordelige offerte voor een geldlening.