Geld lenen met een WW uitkering

Lang is het niet mogelijk geweest, geld lenen met een WW uitkering. De reden die hierbij altijd werd aangegeven is dat geld lenen met een WW uitkering niet mogelijk is, omdat het een tijdelijke uitkering is.
Hier hebben we iets op gevonden. Iets waardoor het nu wél mogelijk is om een lening af te sluiten, ook als je een WW uitkering hebt. Eindelijk, want het is heel lang niet mogelijk geweest om een lening af te sluiten met een WW uitkering.
Belangrijk hierbij is en blijft natuurlijk wel dat de lening betaalbaar moet blijven. Geld Lenen moet natuurlijk wel gewoon betaalbaar en verantwoord blijven.

Hoe werkt het?

De lening aanvragen werkt net als bij iedere andere lening. Je kunt online het aanvraagformulier voor je lening invullen. Hierbij wordt ook gevraagd waar je op dit moment je inkomen uit ontvangt.
Hierbij kan je invullen dat je een WW uitkering hebt. Als je verder al je gegevens invult en op de “verzenden” button drukt dan komt jouw aanvraag direct bij ons binnen. Wij gaan de aanvraag direct beoordelen op betaalbaarheid.

Waar moet je rekening mee houden

Een WW uitkering krijg je voor een beperkte periode, de maximale periode van de WW uitkering is 24 maanden. De lening moet binnen de duur van je WW uitkering volledig zijn terugbetaald.
Loopt je WW uitkering nog 18 maanden? Dan mag je lening niet langer lopen dan de duur van je uitkering en dus niet langer dan 18 maanden. Je moet er dus rekening mee houden dat geld lenen met een WW uitkering wel mogelijk is, maar dat de looptijd en de hoogte van het te lenen bedrag vrij beperkt zal zijn.
Daarnaast wordt er altijd gekeken naar de betaalbaarheid van de lening. Hiervoor worden de regulier VFN normen gehandteerd. Je zult aan deze leennormen moeten voldoen om de lening af te kunnen sluiten. Wij gaan dit natuurlijk helemaal gratis voor je na als je bij Kredietconcurrent de lening aanvraagt.