Geld lenen bij NN weer goedkoper!

Geld lenen wordt deze maand bij Nationale Nederlanden weer iets goedkoper. Door de renteverlaging die op 8 mei doorgevoerd gaat worden kunt u vanaf deze datum een lening afsluiten bij Nationale Nederlanden tegen een rente vanaf 4,5%. Geld lenen is hierdoor weer een stukje goedkoper geworden. Ook de tarieven voor kleinere bedragen worden overigens verlaagd. Zo kunt u vanaf € 15.000,- een lening afsluiten vanaf 4,7%. Deze rente is tot 8 mei een rente van 4,9%.
Dit is overigens al de tweede renteverlaging bij Nationale Nederlanden binnen 1 jaar. Vorig jaar werd in de maand mei de rente ook al verlaagd voor de doorlopende kredieten bij Nationale Nederlanden.

Tweede rente verlaging in één jaar bij Nationale Nederlanden

Geld lenen bij NN weer goedkoper wordt natuurlijk veroorzaakt door de lagere rente die aan u berekend wordt. Dit is overigens al de tweede keer in één jaar dat de rente bij Nationale Nederlanden weer verlaagd is. Belangrijke reden hiervoor is dat de concurrenten eerder dit jaar de rente ook verlaagd hebben. Er lijkt een ware concurrentieslag aan de gang te zijn tussen Nationale Nederlanden, Freo en Defam over wie nu uiteindelijk echt de goedkoopste aanbieder is voor leningen.

Nationale Nederlanden nu weer de aanbieder met de laagste rente

Door de verlaging van het rentepercentage is Nationale Nederlanden weer de aanbieder met de laagste rente van Nederland. Defam kan het tarief van 4,5% namelijk alleen aanbieden als u een koopwoning heeft. Freo hanteert op dit moment een rente vanaf 4,6%. Het zijn allemaal kleine verschillen. Maar omdat Nationale Nederlanden het tarief van 4,5% ook kan bieden met een huurwoning, is deze partij op dit moment de aanbieder met de laagste leenrente. Geld lenen bij NN weer goedkoper is in ieder geval weer een opsteker en kan u weer enkele euro’s per maand, en misschien wel meer besparen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een lening met een zeer scherpe rente? Vul ons aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en wij gaan direct op zoek naar de voordeligste lening. Kredietconcurrent bemiddelt zowel voor Defam als voor Nationale Nederlanden!