DSB Lening oversluiten

DSB Lening oversluiten

Geld lenen: Heeft u een DSB lening? En heeft u de compensatie inmiddels gehad voor de te dure verzekeringen die in het verleden aan u verkocht zijn? Dan kan het een mooi tijdstip zijn om het krediet nu ook eens over te sluiten. Uw DSB lening oversluiten kan u veel geld besparen. De rentes bij DSB leningen zijn in het verre verleden zeer laag geweest. De bank heeft echter de afgelopen jaren de rente op de leningen (fors) verhoogd.
Inmiddels is het zo dat de meeste leningen, ook de persoonlijke leningen, bij de DSB boetevrij ingelost kunnen worden. Dit is in ieder geval bij de doorlopende krediet uiteraard van toepassing. Bij de persoonlijke leningen is dit in ieder geval als er minimaal 3/5 van de looptijd van uw persoonlijke lening verstreken is. Uw DSB lening oversluiten kan het begin zijn van goedkoop geld lenen.

Uw DSB lening oversluiten bij Kredietconcurrent

Als u uw DSB lening wilt oversluiten kunt u eenvoudig uw lening bij ons aanvragen. Als u het aanvraagformulier volledig invult zullen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Op werkdagen zal dit maximaal 1 uur duren. De aanvraag dienen wij dan direct in bij de bank. Zodra wij een reactie van de bank krijgen geven wij dit direct aan u door. Wij kunnen u dan aangeven wat uw DSB lening oversluiten u oplevert.

Besparen op uw DSB lening?

Besparen op uw DSB lening kan eenvoudig zijn. Daarnaast heeft het nog een voordeel. Er staat nu nog een ruime 3.000.000.000 aan leningen uit bij de DSB. Een klein deel daarvan is een doorlopend krediet. Dit doorlopende krediet heeft normaliter de flexibiliteit dat u boetevrij extra inlossingen kan doen, en dat u weer opnames kunt doen vanuit uw krediet. Dit laatste kan helaas niet meer bij de DSB leningen. De doorlopende krediet zijn geblokkeerd voor opname. Als u uw DSB lening oversluit, heeft u direct weer de mogelijkheid om ook geld op te nemen uit uw lening. Een prettig bijkomend voordeel bij uw DSB Lening oversluiten.