Kredietconcurrent start samenwerking met Nationale Nederlanden

Kredietconcurrent start samenwerking met Nationale Nederlanden
Sinds enkele dagen is het ook mogelijk om via Kredietconcurrent een lening aan te vragen bij Nationale Nederlanden. Nationale Nederlanden is bekend als een sterk merk. Kredietconcurrent is dan ook zeer verheugd met de samenwerking.

Verantwoorde kredietverstrekking

Via Kredietconcurrent kunt u een voordelige lening afsluiten. Andere banken zoals InterBank en Defam de rentes van de Doorlopende kredieten in de maand mei verhoogd. Bij Nationale Nederlanden is de rente gelukkig wel laag gebleven. Geld lenen bij Nationale Nederlanden is mogelijk vanaf een rentetarief van 4,7%. De exacte rentepercentages kunt u vinden op de website van Nationale Nederlanden. Net als alle andere banken houden Kredietconcurrent en Nationale Nederlanden zich uiteraard aan de richtlijnen voor verantwoorde krediet verstrekking van de VFN.

Lage rentepercentages

Kredietconcurrent is met name blij met de samenwerking met Nationale Nederlanden omdat u nu ook via Kredietconcurrent bij Nationale Nederlanden een voordelige lening kunt afsluiten. Nationale Nederlanden heeft namelijk het laagste rentepercentage van Nederland op het gebied van consumptief krediet.
Daarnaast is het natuurlijk een prettig idee om geld te gaan lenen bij een bekende naam als Nationale Nederlanden. Een groot merk geeft over het algemeen toch een veilig gevoel. En het gaat toch immers om geldzaken en uw vertrouwelijke gegevens.

Eerst alleen nog doorlopend krediet

Nationale Nederlanden heeft in aanvang nog geen breed productenpallet. Er wordt gestart met alleen het doorlopend krediet. Met een rente en aflossing van 1, 1,5 of 2% van uw krediet. U betaalt dus een vast percentage van uw kredietlimiet als maandtermijn voor uw lening.