InterBank start actie om te dure kredieten over te sluiten!

InterBank start actie om te dure kredieten over te sluiten!

InterBank (onderdeel van Credit Agricole) is een actie gestart om de consument te wijzen dat er in veel gevallen te duur geld geleend wordt.
Dure vormen van geld lenen die toch populair zijn, zijn onder andere het “roodstaan” op de betaalrekening en de creditcards. Hierbij kan de rente zelfs oplopen tot 16%!

Onderzoek van InterBank heeft uitgewezen dat veel consumenten het liefst bij de eigen bank geld lenen. Begrijpelijk, omdat dit vertrouwd is, maar wel kostbaar. Zo rekenen de “eigen banken” veelal een hogere rente dan de professionele kredietbemiddelaars zoals Kredietconcurrent. Bij een roodstand kan de rente fors oplopen waardoor u teveel betaald voor uw geldlening.
Een goede manier om na te gaan of u niet teveel gaat betalen is meerdere offertes aanvragen. Zo kunt u altijd bij uw eigen bank een aanvraag doen voor een geldlening en een offerte aanvragen bij Kredietconcurrent. Hierdoor krijgt u een beter beeld van uw mogelijkheden. Een offerte aanvragen kan te alle tijden kosteloos en vrijblijvend.