Goedkope lening aanvragen

Goedkope lening aanvragen

Goedkope lening aanvragen

Wilt u een goedkope lening aanvragen? Dit kan snel en eenvoudig op ons aanvraagformulier. Geld lenen maken wij voordelig voor u door te gaan shoppen met uw aanvraag. Kredietconcurrent heeft samenwerkingsverbanden met diverse financieringsmaatschappijen. Een goedkope lening aanvragen begint immers met het vergelijken van aanbieders.
Een goedkope lening aanvragen bij Kredietconcurrent is dus één keer het aanvraagformulier invullen, en uw aanvraag wordt bij verschillende banken voor u ingediend. Toch zijn er natuurlijk ook nog meer zaken waar u rekening mee moet houden als u een voordelige geldlening wilt afsluiten.

Aandachtspunten bij een goedkope lening aanvragen

Als u een goedkope lening wenst zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst zal uw aanvraag moeten voldoen aan de acceptatiecriteria voor het geld lenen. Dit betekent dat u in ieder geval volgens de huidige VFN normen een lening zou moeten kunnen verkrijgen.
Daarnaast blijft het van belang om meerdere offertes op te vragen als u een voordelige financiering aan wilt gaan. Kredietconcurrent gaat de uitdaging met haar concurrenten namelijk graag aan. Kredietconcurrent werkt samen met banken met zeer scherpe rentetarieven en wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij in het overgrote deel van de gevallen als goedkoopste ‘uit de bus’ zullen gaan komen.
Naast het aanvragen van offertes is het ook zaak om de offertes goed met elkaar te vergelijken. Dit kunt u natuurlijk doen op basis van het rentepercentage, maar u zou ook naar de totale kosten voor de lening moeten kijken indien u een financiering gaat afsluiten.

Goedkope lening aanvragen en de BKR toetsing

Als u een goedkope lening wilt aanvragen zal er bij dit proces altijd een BKR toetsing plaatsvinden. Als u een negatieve BKR registratie heeft moet u er rekening mee houden dat u via Kredietconcurrent geen geldlening kunt verkrijgen.
De toetsing en registratie bij het BKR draagt mede bij aan het verantwoord krediet verstrekken. En dat is iets waar Kredietconcurrent zich graag bij aansluit.