Geld lenen wordt goedkoper bij Defam.

Geld lenen wordt bij Defam per 15 juli 2012 goedkoper. Defam verlaagd namelijk de rente per 15 juli. Omdat de geleende bedragen de afgelopen maanden/jaren steeds lager zijn heeft Defam besloten de renteverlaging voornamelijk door te voeren voor de kleinere kredietbedragen.

Wat verandert er voor u?

Heeft u een doorlopend krediet bij Defam? Dan is het niet nodig om iets te doen. Defam verzend u maandelijks uw saldooverzicht. Hierop zullen zij ook melding maken over de renteverlaging. Heeft u een persoonlijke lening bij Defam? Dan gebeurd er niets met uw rente of maandtermijn. Die staat immers vast bij een persoonlijke lening.

Defam is hiermee nog voordeliger geworden. Heeft u al een lening bij Defam? Dan kunt u bij Kredietconcurrent altijd een aanvraag doen om na te gaan of u bij Defam echt het voordeligste krediet heeft. Heeft u uw krediet bij een ander bank? Dan is de kans heel groot dat u op dit moment teveel moet betalen voor uw lening. U kunt direct een aanvraag indienen om na te gaan hoeveel u kunt besparen.

Wilt u eerst meer informatie over Defam? Dan raden wij u aan om goed rond te kijken op de site van Defam en daarna uw aanvraag bij Kredietconcurrent in te dienen. U kunt namelijk niet rechtsreeks uw aanvraag indienen bij Defam.De tarieven van Defam kunt u ook vinden door op deze link te klikken. Let op de tarieven gaan 15 juli 2012 in. Of kijk op www.defam.nl.