Geld lenen met lage rente

Geld lenen met lage rente

Geld lenen met lage rente

Wist u dat geld lenen de afgelopen maand weer iets voordeliger is geworden? U kunt nu alweer geld lenen tegen een laag tarief van slechts 4%. De Interbank heeft haar rente namelijk de afgelopen week weer verder verlaagd. Dat is goed nieuws als u op zoek bent naar een voordelige lening. Of als u er net over zou zitten te denken om uw te dure lening voordelig over te sluiten. Uw lening oversluiten kan u nu dan ook extra voordeel opleveren. Vraag kosteloos en vrijblijvend uw kredietofferte aan. Wij laten u binnen enkele uren weten wat de mogelijkheden zijn.

Rente strijd woed verder

Er is eigenlijk al jaren een sterke strijd om de laagste rente tussen verschillende banken. Voor de banken die via bemiddelaars werken heeft InterBank nu weer een lichte voorsprong op Defam. Bij Defam is de laagste rente namelijk nog altijd 4,1%. Geld lenen met lage rente kan u veel besparen. En zolang de banken met elkaar strijden om de laagste rente kunt u daar natuurlijk voordeel aan hebben.

Nu oversluiten? Of toch even wachten?

Of het voordelig is om nu over te sluiten of toch nog even te wachten tot de rente verder daalt lijkt natuurlijk een lastige keuze. Veel hangt af van de rente die u nu betaalt. Welke kredietvorm u nu heeft, en wat de resterende looptijd van uw lening is. Toch is het over het algemeen natuurlijk wel te stellen dat een lening met een lage rente in veel gevallen een stuk voordeliger is.
Zeker als u uw postorderkrediet of lening bij één van de grote banken, ABN Amro, Rabobank of ING wenst over te sluiten. Deze banken hebben namelijk veelal een veel hogere rente dan de kredieten die Kredietconcurrent u aan kan bieden.

Geld lenen met lage rente? Het kan bij Kredietconcurrent

Wilt u weten wat kredietconcurrent voor u kan betekenen? Vraag dan direct, kosteloos en vrijblijvend een voordelige financiering aan. Wij zullen er dan voor zorgen dat de best mogelijke offerte aan u gemaild wordt!