Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Geld lenen voor een verbouwing

Uw verbouwing financieren met een lening

Is uw huis door achterstallig onderhoud of een verandering in woonwensen toe aan een verbouwing? Een lening kan helpen het benodigde geld bij elkaar te krijgen als u niet genoeg geld achter de hand heeft. Zo kunt u uw woonkamer, keuken, badkamer of tuin toch direct naar wens renoveren.

 

Hoe financieren?

U kunt een verbouwing financieren door de verbouwing mee te nemen in de hypotheek. Andere opties zijn het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Leen alléén geld als u op de hoogte bent van de risico’s en verplichtingen van een financiering voor een verbouwing.

Bereken hoeveel u kunt lenen

 • Hypotheek

  Door de strenge regels op de hypotheekmarkt is het de laatste jaren eigenlijk vrijwel onmogelijk kosten anders dan de aankoopprijs van uw huis te financieren uit de hypotheek. Voor een verbouwing is het echter mogelijk gebruik te maken van een zogenaamd bouwdepot. In dit geval moet u wel een taxatierapport laten uitvoeren en moet de waarde van uw woning toenemen met het bedrag dat u leent. Als dit niet het geval is, moet u het resterende bedrag alsnog lenen met een ander type lening.

 • Persoonlijke lening

  Met een persoonlijke lening leent u een specifiek bedrag tegen een vaste rente voor een vaste looptijd. U betaalt elke maand een vaste maandtermijn en aan het einde van de looptijd is de lening volledig afgelost. Doordat de leensom, de rente en de looptijd van een persoonlijke lening bij het afsluiten al worden vastgezet, komt u nooit voor verrassingen te staan.

   

 • Aftrekken rentekosten

  In de meeste gevallen mag u de rentekosten van een verbouwingskrediet, een lening die uitsluitend wordt gebruikt voor het betalen van verbouwings- of onderhoudskosten, aftrekken van de belasting. U kunt op de site van de belastingdienst vinden welke verbouwingskosten fiscaal aftrekbaar zijn.

   

   

 • Lening afsluiten bij Kredietconcurrent

  Bent u van plan een lening af te sluiten voor de verbouwing van uw woning? Vraag dan direct een offerte aan bij Kredietconcurrent. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Na het ontvangen van uw gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met u op en ontvangt u binnen een werkdag een overzicht met het aanbod van onze partnerbanken.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl