Autolening

De meerwaarde van een autolening

Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, kun je overwegen om een autolening af te sluiten. Dit is nu mogelijk bij Kredietconcurrent. Is jouw huidige auto hoognodig aan vervanging toe? Of vind je het uitzoeken van een nieuwe auto een heerlijke activiteit? Je kunt nu ook een nieuwe auto kopen zonder dat je daarvoor gespaard hebt. Een lening voor een auto afsluiten is zo gedaan bij Kredietconcurrent. Voor je het weet verschijnt het geldbedrag op jouw rekening. Bij Kredietconcurrent weet je altijd waar je aan toe bent. Je bent van tevoren op de hoogte van de maandlasten, looptijd en rente. Je kunt dus zorgeloos gebruiken maken van je nieuwe auto.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

Hoe werkt een autolening?

Een autolening werkt als volgt. Met de bank spreek je een looptijd af voor de persoonlijke lening. Je weet dus al precies wat de laatste maand is dat je je schuld moet af te betalen. Dat is ook meteen het grote voordeel van een lening voor de auto, want je hebt een hoop zekerheid. Veel mensen vinden het spannend om geld te lenen, maar als de afspraken duidelijk zijn, hoef je je nergens zorgen over te maken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat je niet tussentijds boetevrij kunt aflossen bij deze lening. De boete betreft een relatief klein bedrag. Wij bij Kredietconcurrent vinden het echter belangrijk om 100% eerlijk te zijn naar de klanten toe. Je kunt evenmin tussentijds opnames doen uit het krediet.

De voordelen

Daar staat tegenover dat je een auto kunt kopen zonder dat je eerst maanden hoeft te sparen. Je kunt zonder zorgen op vakantie met je nieuwe auto. Of natuurlijk naar je werk.  Je kunt de lening zowel gebruiken om nieuwe als tweedehandse auto’s te kopen. Wil je een elektrische of hybride auto? Geen probleem! De keuze is geheel aan jou. Uiteraard moet je om deze lening af te sluiten wel ouder dan 18 jaar te zijn. Een autolening hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Je kunt een offerte aanvragen op onze website om dit met eigen ogen te zien. Aangezien de rente bij ons bijzonder scherp is, betaal je nooit te veel.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep