Persoonlijke lening recreatiewoning

Een persoonlijke lening voor een recreatiewoning

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een persoonlijke lening om een recreatiewoning te bekostigen. Dat is ook niet verwonderlijk, want een persoonlijke lening heeft veel voordelen ten opzichte van een hypotheek. Je kunt nu een persoonlijke lening aanvragen voor een recreatiewoning bij Kredietconcurrent. We hebben meer dan genoeg ervaring met het uitlenen van geld. We zijn een betrouwbare partner. Bekijk anders eens ons dienstverleningsdocument om te zien wat we precies in rekening brengen. We zijn open over onze inkomsten en uitgaven. Het aanvragen van een persoonlijke lening voor een recreatiewoning doe je dan ook bij ons.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

Een persoonlijke lening voor een vakantiewoning bij Kredietconcurrent

Kredietconcurrent laat zien wat verschillende verstrekkers voor je kunnen betekenen. Je kunt vervolgens zelf op zoek gaan naar de laagst mogelijke rente en best mogelijke voorwaarden. Wees niet bang voor de kleine lettertjes als je geld gaat lenen bij Kredietconcurrent. We gaan daadkrachtig en transparant te werk. Geen addertjes onder het gras. Het aanvragen van een persoonlijke lening voor een vakantiewoning wordt door steeds meer mensen gedaan. Desondanks vinden veel mensen het nog steeds spannend om geld te lenen. Als je een woning financiert via een hypotheek, kun je gebruik maken van belastingvoordeel. Dat kan echter niet als je een hypotheek afsluit voor een vakantiewoning. Een persoonlijke lening voor een vakantiewoning aanvragen is dan ook verstandiger dan een hypotheek afsluiten. Mensen kiezen ook meestal voor een persoonlijke lening.

De financiering rond krijgen

Samen kunnen we de financiering van jouw tweede huis rond krijgen. Banken stellen steeds strengere eisen aan hypotheken die ze verstrekken. Een persoonlijke lening biedt uitkomst. Je hebt niet met advieskosten te maken en hoeft evenmin een notaris te betalen. Bovendien is het regelen van een persoonlijke lening snel  gedaan. Dankzij de relatief korte looptijd ben je ook weer snel van de schuld af. Voor zekerheid moet je bij Kredietconcurrent zijn. We werken uitermate flexibel. Als je vrijblijvend en gratis een offerte aanvraagt op onze website, kun je met eigen ogen onze lage prijzen bewonderen. Bij ons ben je uitermate voordelig uit. Wil je ook in jouw (zonnige) toekomst investeren? Vraag dan een persoonlijke lening voor een vakantiewoning aan bij Kredietconcurrent.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep