Persoonlijke lening aanvragen

Een persoonlijke lening aanvragen bij Kredietconcurrent

Een persoonlijke lening aanvragen doe je bij Kredietconcurrent. We zijn onderdeel van de Kredietadviseur en bemiddelen in kredieten. We zijn van alle markten thuis en werken bijvoorbeeld ook met verzekeringen. De wereld van persoonlijke leningen heeft voor ons dan ook geen geheimen. Het aanvragen van een persoonlijke lening doe je snel en eenvoudig op onze website; met een druk op de knop kun je persoonlijke leningen aanvragen. We vergelijken meerdere aanbieders met elkaar, zodat je als consument uiteindelijk de gunstigste voorwaarden en laagste rente hebt. Voor een zo goedkoop mogelijke persoonlijke lening moet je bij Kredietconcurrent zijn.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

De voordelen van een persoonlijke lening aanvragen

 

Een groot voordeel van een persoonlijke lening aanvragen bij Kredietconcurrent is dat je precies weet waar je aan toe bent. Van tevoren worden de looptijd, rente en maandtermijnen vastgesteld. Hierover bestaat straks dus geen enkel misverstand. We vinden het belangrijk dat je als klant zekerheid hebt. Wist je dat de rente vast is als je bij ons een persoonlijke lening aanvraagt? Je hoeft dus niet bang te zijn voor eventuele schommelingen in de rente. De looptijd spreek je af met de bank. Ook als je geld lenen spannend vindt, kan een persoonlijke lening iets voor je zijn. We houden niets voor je achter.

De nadelen van een persoonlijke lening

Al onze diensten hebben voor-en nadelen. Het hangt van jouw persoonlijke omstandigheden af welke dienst het beste bij je past. Wij kunnen slechts open zijn over de voor-en nadelen van een persoonlijke lening aanvragen. Tussentijds boetevrij aflossen behoort helaas niet tot de mogelijkheden. De boete betreft hoogstens 1% van het bedrag dat je geleend hebt. Als je niet van plan bent om tussentijds af te lossen, maakt dat natuurlijk niet uit. Kom je er na een aantal maanden achter dat je te weinig geld hebt geleend? Je moet helaas een nieuwe lening aanvragen. Kredietconcurrent is een betrouwbare partner als je van plan bent om een lening aan te vragen. Uiteraard hebben we geen contractuele verplichtingen met aanbieders. Zoek dus niet verder en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep