Ook rente bij DNV Verhoogd

Ook rente bij DNV Verhoogd

Het aantal renteverhogingen deze maand was vrij stevig. Wij zijn er overigens haast nog één vergeten te vermelden. De renteverhoging bij DNV (De Nederlandse Voorschotbank). De DNV verhoogde net als Defam en InterBank de rente met 0,5% en meer op de doorlopende kredieten.

Waarom deze renteverhogingen?

Desgevraagd liet men ons weten dat de renteverhoging te maken heeft met de diverse marktontwikkelingen. Specifieker kon men hierop helaas niet worden. Nationale Nederlanden heeft laten weten de, zeer scherpe rente, voorlopig op een gelijk niveau te houden.

De oplossing voor renteschommelingen

De rente is lange tijd op een laag niveau geweest maar lijkt nu op het consumptieve krediet dan toch weer iets op te lopen. Gezien de laatste ontwikkelingen, hoewel Freo de rente juist heeft verlaagd van 5% naar 4,7% en hiermee op een gelijk niveau zit als Nationale Nederlanden. De oplossing voor renteschommeling is eenvoudig. Sluit uw doorlopend krediet over naar een persoonlijke lening. Één van de belangrijke kenmerken van een persoonlijke lening is namelijk dat de rente vast staat. U weet dan dus 100% zeker waar u aan toe bent. Wilt u weten of dit mogelijk is? U kunt een aanvraag indienen via ons aanvraagformulier. Wij zullen de mogelijkheden dan zo spoedig mogelijk voor u gaan beoordelen. Als u op dit moment een doorlopend krediet heeft is het niet nodig om u zorgen te maken over een eventuele boete bij het vervroegd inlossen van uw lening. Dat is bij een doorlopend krediet immers nooit van toepassing. U mag het krediet wanneer u wilt, boetevrij inlossen.