Lening oversluiten

De voordelen van een lening oversluiten

Een lening oversluiten is aan te raden in sommige gevallen. Als je meerdere leningen hebt afgesloten, kun je de leningen samenbrengen tot een lening. Dan kun je profiteren van het voordeel dat de rente lager ligt. Je hoeft dan dus minder geld terug te betalen over je schuld. Dat neemt echter niet weg dat er een hoop komt kijken bij het oversluiten van een lening. Een lening laten oversluiten doe je bij Kredietconcurrent. We kijken graag met je mee zodat dit op een goede en verantwoorde manier gebeurt. Lees verder om erachter te komen wat er allemaal komt kijken bij een lening oversluiten.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

Een lening oversluiten: Hoe werkt het?

De rente kan hoog oplopen als je verschillende leningen hebt. Kleine leningen zijn dikwijls duurder dan grote leningen. Je betaald dan dus in vergelijking meer rente. Hier bestaat een truc voor. Met een bedrag los je alle leningen die je hebt af. Daar hoort dan dus ook een vast rentepercentage bij. Het gevolg? De kosten van de rente dalen aanzienlijk. Je bent als consument goedkoper uit en hebt de lening des te sneller terug betaald. Gebruik maken van deze optie is dus erg verstandig als je meerdere leningen hebt. Vervroegd aflossen zonder dat je een (kleine) boete krijgt, behoort niet tot de mogelijkheden als je van deze optie gebruik maakt. Het is belangrijk om dat in je achterhoofd te houden. Soms betekent dit dat je duurder uit bent. We vinden het belangrijk om eerlijk te zijn over de voor-en nadelen van onze dienstverlening. Als je niet van plan bent om vervroegd af te lossen, kun je 100% zorgeloos gebruik maken van deze aflossingsmethode.

Alle leningen

Deze methode is toe te passen op alle leningen die je hebt. Het maakt dus niet of het een persoonlijke lening betreft of juist niet. Als je rood staat op je bankrekening, kun je dat ook oversluiten. De mogelijkheden zijn ongekend. Doorlopend krediet kun je oversluiten, alsook postorderkredieten en creditcards. Een lening oversluiten doe je bij Kredietconcurrent. Alleen dan kun je gebruik maken van onze goed bekend staande service. Controleer je van tevoren of deze mogelijkheid ook daadwerkelijk goedkoper is? Sommige kredietverstrekkers geven een boete als je een lening oversluit, dus het is de moeite waard om dit even na te gaan.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep