Krediet afsluiten

Krediet afsluiten doe je bij Kredietconcurrent

Wil je op de korte termijn krediet afsluiten? Bij Kredietconcurrent ben je aan het juiste adres. Misschien ben je van plan om een nieuwe auto te kopen. Of heb je het idee opgedaan om jouw huis te verbouwen? De meeste mensen kunnen dergelijke kosten niet in een keer betalen. Dat is waarom het afsluiten van krediet zo handig is. Krediet oversluiten behoort eveneens tot de mogelijkheden bij Kredietconcurrent. Dan kun je profiteren van een lagere rente en vaak ook betere voorwaarden. Kredietconcurrent bemiddeld in consumentenkredieten. We kunnen klanten de goedkoopst mogelijke lening aanbieden omdat we samenwerken met banken en financieringsmaatschappijen.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

Krediet afsluiten doe je zo

Krediet afsluiten doe je gewoon op onze website. Heb je je krediet al berekend? Uiteraard is niet alleen de rente van belang, maar ook de looptijd en maandlasten. Een vlugge berekening van jouw krediet maakt het mogelijk om dit allemaal in een handig overzicht te zien. Je hoeft alleen maar een aantal gegevens in te vullen om dit overzicht te zien te krijgen. Wij bij Kredietconcurrent vinden het belangrijk dat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Geld lenen is al spannend genoeg. Deze zekerheid kunnen wij klanten bieden door open en transparant te zijn over onze werkmethode. Zo kun je in ons dienstverleningsdocument precies zien wat we in rekening brengen en wat niet. Als je je krediet berekend op onze website, verkrijg je inzicht in hoeveel geld je maximaal kunt lenen. Uiteraard houden we rekening met de VFN normen. Je wilt natuurlijk wel op een verantwoorde manier geld lenen.

De kosten van een lening

Geld lenen kost geld. Over het geldbedrag dat je geleend hebt betaal je rente. Onze rente is lager dan bij concurrenten. Dat komt doordat we online werken en nauw samenwerken met banken met allerlei specialisaties. Normale banken hanteren vaak hogere rentes. Jouw kredietscore bepaald in hoge mate hoeveel rente je betaald. De kredietscore wordt onder meer bepaald door het feit of je een vast contract hebt of niet. Altijd en overal worden de VFN normen in acht genomen. Als je krediet wilt afsluiten moet je bij Kredietconcurrent zijn. Wij bieden de goedkoopste lening aan met de laagste rente.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep