Hypotheek tiny house

Een hypotheek voor een tiny house vinden

Het is makkelijker gezegd dan gedaan: Een hypotheek voor een tiny house vinden. Gelukkig kan Kredietconcurrent je helpen om een geschikte hypotheek te vinden. Een tiny house financieren met een hypotheek wordt steeds vaker gedaan. Steeds meer Nederlanders vallen voor de charme van een tiny house. Niet alleen kun je eenvoudiger wonen, maar ook kun je de investering op de lange termijn ruimschoots terugverdienen. Als je op zoek bent naar manieren om stress te verminderen, wordt het kopen van een tiny house aangeraden. Niets is zo ontspannend als bivakkeren in een tiny house. Een tiny house met een hypotheek bekostigen doe je via Kredietconcurrent. Alleen dan kun je profiteren van de laagst mogelijke rente en vooraf bepaalde maandlasten. Lees vooral verder als je interesse hebt in een hypotheek voor een tiny house.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

De voordelen van een hypotheek voor een tiny house

In een tiny house wonen is niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam. Dat begrijpen wij bij Kredietconcurrent als geen ander. We maken het voor de gemiddelde Nederlander maar al te graag mogelijk om in een tiny house te wonen. De huizenprijzen zijn anno 2022 buitengewoon hoog. Daar heb je geen last van als je een tiny house koopt. Je kunt een tiny house kopen dat kant en klaar is, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bouwpakket? Er worden echter voorwaarden gesteld aan een tiny house voordat een hypotheek verstrekt kan worden.

De voorwaarden

Zo mag een tiny house geen mobiele woning zijn van de hypotheekverstrekker. Ook moet je de bezitter zijn van de grond. En anders moet je erfpacht betalen. Dat is allemaal heel precies geregeld in Nederland. Er worden ook eisen gesteld aan de koopsom. Als je aan deze eisen voldoet, kun je een hypotheek voor een tiny house aanvragen via Kredietconcurrent. We werken nauw samen met banken en financieringsmaatschappijen voor het beste resultaat. Bij eventuele klachten kun je eveneens bij ons terecht. We hebben dan ook een uitstekende naam op het gebied van persoonlijke leningen en hypotheken. Voor een hypotheek voor een tiny house moet je bij Kredietconcurrent zijn.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep