Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Snel en voordelig 500 euro lenen

Heeft u kleine schade aan uw auto en wilt u uw no-claim korting behouden of is het hoog tijd dat om een apparaat in huis te vervangen, maar duurt het nog een tijdje voordat u uw salaris ontvangt? Een kleine lening van 500 euro kan de uitkomst bieden. Bij Kredietconcurrent sluit u snel en voordelig online een betrouwbare lening af en staat het geldbedrag binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Wie?

Iedereen die ouder is dan 21 en jonger is dan 66 komt in aanmerking voor een doorlopend krediet om een klein geldbedrag van 500 euro te lenen. U moet om dit bedrag te lenen echter wel een doorlopend krediet afsluiten met de minimale kredietlimiet van 2.500 euro en u dient dus over voldoende inkomen te beschikken om dit bedrag verantwoord te kunnen lenen. Door vervolgens slechts 500 euro van uw kredietlimiet op te nemen, betaalt u ook alleen over dit bedrag rente.

 

Een lening afsluiten

Gebruik het onderstaande formulier om een gratis en vrijblijvende offerte voor een doorlopend krediet met een kredietlimiet van 2.500 euro aan te vragen. Na de ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op en ontvangt u binnen 1 werkdag een duidelijk overzicht met het aanbod van onze partnerbanken. Daarna bepaalt u zelf of u gebruik wenst te maken van een van de aanbiedingen en, indien dit het geval is, kan het geld binnen no time op uw bankrekening staan.

 

Kredietconcurrent voordelen:

  • Snel en eenvoudig 500 euro online lenen
  • Geen advies- en bemiddelingskosten
  • Kosteloos extra aflossen