Geld lenen voor zelfstandigen

Geld lenen voor zelfstandigen bij Kredietconcurrent

Geld lenen is voor zelfstandigen een ingewikkelde zaak. Banken vinden het doorgaans te risicovol om geld uit te lenen aan een persoon zonder vast inkomen. Dat neemt echter niet weg dat ook zelfstandigen interesse kunnen hebben om geld te lenen. Geld lenen voor een zelfstandige is mogelijk bij Kredietconcurrent. Een zelfstandige kan geld lenen bij ons met gunstige voorwaarden. We werken nauw samen met banken en financieringsmaatschappijen om ervoor te zorgen dat je een zo laag mogelijke rente hebt. Voor de goedkoopst mogelijke lening moet je dan ook bij Kredietconcurrent zijn.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

Geld lenen ook voor zelfstandigen mogelijk

Natuurlijk moet geld lenen ook voor zelfstandigen mogelijk zijn. Dat begrijpen wij bij Kredietconcurrent als geen ander. Er zijn verschillende redenen te bedenken om geld te willen lenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bekostigen van een nieuwe auto? Of het financieren van een verbouwing van een woning? Met behulp van een lening kun je een product in een keer betalen. De rente staat vast, alsook de looptijd. Wat dat betreft weet je bij Kredietconcurrent altijd waar je aan toe bent. De zekerheid die je bij ons hebt is een groot voordeel, want veel mensen worden een beetje zenuwachtig van het idee dat ze geld gaat lenen. Als je precies weet waar je aan toe bent, is het hebben van een schuld echter helemaal niet stressvol. Je kiest zelf in hoeveel termijnen je het bedrag terug betaald. Heb je al gekeken hoeveel geld je kunt lenen?

Kredietconcurrent: Betrouwbaar en voordelig

Kredietconcurrent is een uitstekende keuze om meerdere redenen. Niet alleen zijn we betrouwbaar en 100% transparant, maar ook zijn onze diensten uitermate voordelig. Als je een offerte aanvraagt, kun je dat met eigen ogen zien. De bank verlangd niet altijd een onderpand. Wel hebben ze een aantal gegevens nodig. Te denken valt daarbij aan een uittreksel van de Kamer van Koophandel, een BKR registratie en meerdere jaarrekeningen. Dan kan de bank een beeld vormen van het functioneren van jouw onderneming. Als de papieren in orde zijn, kun je zonder problemen geld lenen als zelfstandige. Ben je ondernemer en heb je behoefte aan wat meer ruimte op financieel gebied? Geld lenen is voor zelfstandigen mogelijk bij Kredietconcurrent.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep