Geld lenen voor uitbouw huis

Als je geld wilt lenen voor de uitbouw van een huis, moet je bij Kredietconcurrent zijn; bij ons kun je terecht voor de goedkoopst mogelijke lening. We vergelijken verschillende kredietaanbieders met elkaar zodat je de laagst mogelijke rente hebt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om geld te lenen voor de uitbouw van een huis. De uitbouw van een huis kan veel geld kosten. Veel mensen hebben niet genoeg geld op hun spaarrekening om dit bekostigen. De uitbouw van een huis door geld te lenen mogelijk maken is dan ook heel gebruikelijk. Als je zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn, kun je verder kijken wat er mogelijk is bij Kredietconcurrent.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

Geld lenen voor de uitbouw van een huis doe je bij Kredietconcurrent

 

Als je geld leent kun je goedkoper uit zijn dan met het afsluiten van een hypotheek. Je hoeft je bijvoorbeeld niet te registreren bij de notaris, wat een hoop kosten scheelt. Evenmin heb je een taxatierapport nodig. Weet je al welke looptijd jouw voorkeur heeft? Dat bepaald hoe snel je van de lening af bent. Als je een korte looptijd hebt, zijn de maandlasten hoger, maar betaal je in totaal minder aan rente. Aangezien we meerdere kredietaanbieders met elkaar vergelijken, kun je erop rekenen dat je bij ons de laagste rente krijgt. Een groot voordeel van geld lenen bij Kredietconcurrent is dat we jouw lening heel snel kunnen regelen. Voor je het weet staat het geld op jouw bankrekening.

De nadelen

Uiteraard zijn er ook nadelen verbonden aan het afsluiten van een lening ten opzichte van een hypotheek. Kredietconcurrent is eerlijk over de voor-en nadelen van de verschillende diensten, want dan weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is.  De hypotheekrente is veelal langer dan de rente op een lening. Ook zijn de maandlasten meestal hoger bij een lening. Dat is een gevolg van de kortere looptijd. Daar staan echter een hoop voordelen tegenover. Bovendien kun je onder de streep goedkoper uit zijn als je geld leent. Dat hangt ook af van hoeveel geld je gaat lenen. Uitbouw financieren met een geldlening is dus helemaal niet zo’n gek idee. Geld lenen voor de uitbouw van een huis doe je bij ons. Alleen dan heb je de goedkoopst mogelijke lening.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep