Geld lenen voor stuk grond

Geld lenen voor een stuk grond bij Kredietconcurrent

Overweeg je om geld te lenen voor een stuk grond? Bij Kredietconcurrent ben je aan het juiste adres voor een lening voor een stuk grond. Je kunt geen huis bouwen zonder dat er grond beschikbaar is. Maar er zijn nog veel meer redenen te bedenken om een lening voor een stuk grond af te sluiten. Misschien wil je wel een tuin aanleggen inclusief omheining. Je dient rekening te houden met verscheidene factoren als je een stuk grond koopt, waarover later meer. Bij Kredietconcurrent kun je een lening afsluiten zodat je een stuk grond kunt kopen, zonder je zorgen te hoeven maken over de kleine lettertjes.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

Waar moet je op letten als je geld gaat lenen voor een stuk grond?

Uiteraard is de locatie van groot belang als je op zoek gaat naar een stuk grond. Maar ook het soort grond is van doorslaggevend belang voor jouw keuze. In sommige gevallen doe je er goed aan om met een architect overleg te plegen voordat je over gaat op de aanschaf van een stuk grond. Anders kom je straks voor nare verrassingen te staan. Je kunt natuurlijk gebruik maken van spaargeld (als je dat hebt) om de bouwgrond te bekostigen, maar toch kiezen veel mensen niet voor deze optie. Niet alleen is het spaargeld van veel mensen niet toereikend om bouwgrond mee te kunnen kopen, maar ook is het lenen van geld een buitengewoon voordelige optie. Bouwgrond is niet bepaald goedkoop. Het spaargeld besteed je wellicht liever aan andere dingen. Je kunt een persoonlijke lening afsluiten bij Kredietconcurrent, maar ook een krediet afsluiten.

Kredietconcurrent is een betrouwbare partner

Niet bij alle vormen van geld lenen is een waarborg nodig. Als je geld gaat lenen voor een stuk grond bij Kredietconcurrent, heb je niet te maken met de kosten van de notaris. Ook kun je bij ons profiteren van een bijzonder lage rente. Vooraf bestaat er duidelijkheid over de looptijd en maandlasten. Veel mensen spreiden het terugbetalen van de lening voor een stuk grond uit over een heel aantal jaar. We werken 100% onafhankelijk en zijn niet gebonden aan externe partijen. Onze werkwijze is open en transparant. Als je geld wilt lenen voor een stuk grond hoef je dus niet verder te zoeken.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep