Geld lenen voor badkamer

Waarom zou je geld lenen voor een badkamer?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om geld te lenen voor een badkamer. Dat zou je niet moeten verbazen, want er komt veel kijken bij een badkamer financieren. Niet alleen is een badkamer een relatief dure aanschaf, maar ook dient er een hoop geregeld te worden. Kredietconcurrent kan jouw leven een stukje makkelijker maken. Met behulp van geld lenen een badkamer realiseren doe je bij Kredietconcurrent. Wat voor badkamer je op het oog hebt, hangt af van jouw persoonlijke wensen en de grootte van het budget. Uiteraard heeft dat een grote invloed op de lening. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Van de meest reguliere badkamer tot een luxueuze uitvoering.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

Maak jouw droom waar door geld te lenen voor een badkamer

Bij Kredietconcurrent kun je geld lenen voor een badkamer met behulp van een persoonlijke lening. De kosten van badkamers verschillen onderling enorm, maar de kosten lopen al snel in meerdere duizenden euro’s. Het is niet voor iedereen mogelijk om hiervoor spaargeld in te zetten. Bijvoorbeeld omdat je dit geld liever aan iets anders besteed. Vaak duurt deze methode ook langer, want je moet ellenlang wachten totdat je het geld bij elkaar hebt gespaard. Bij een persoonlijke lening hoef je niet jarenlang te wachten. Sommige mensen bekostigen een nieuwe badkamer door hun hypotheek te verhogen. Dat kan alleen als het huis meer waard is geworden. Dat betekent echter dat de maandlasten aanzienlijk stijgen. Bovendien moet je taxatiekosten betalen. Je kunt een hypotheek pas verhogen vanaf 10.000 euro. Als de kosten van de badkamer lager liggen, doe je er beter aan een lening af te sluiten.

Geld lenen bij Kredietconcurrent

Bij een persoonlijke lening weet je precies waar je aan toe bent, want de looptijd, rente en maandlasten worden van tevoren bepaald. De rente is 100% vast. Voor de goedkoopst mogelijke lening moet je bij Kredietconcurrent zijn. Tussentijds boetevrij aflossen is helaas niet mogelijk. Je hoeft geen notaris of makelaar te betalen als je bij ons een lening afsluit. Geld lenen voor een badkamer is dan ook een makkelijke en snelle manier om een badkamer te financieren. Je hoeft niet jarenlang te wachten totdat je eindelijk genoeg geld hebt gespaard. Bovendien hoef je niet, zoals bij het verhogen van de hypotheek, taxatiekosten te betalen. We vergelijken verschillende aanbieders van krediet met elkaar zodat je de voordeligste lening kunt afsluiten.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep