Autolease

Autolease bij Kredietconcurrent

Voor een zakelijke autolease moet je bij Kredietconcurrent zijn. Een lease zonder jaarcijfers is bij ons mogelijk. Dat is onze manier om ondernemers die net begonnen zijn op weg te helpen. Letterlijk en figuurlijk. Geld lenen is onze specialiteit. We weten dus als geen ander hoe moeilijk het is voor de startende ondernemer om succesvol een lening aan te vragen bij een bank. Banken zijn op zoek naar zekerheid. Dat zorgt ervoor dat ze de jaarcijfers van bedrijven nauwlettend in de gaten houden. Dat neemt niet weg dat ook jonge bedrijven belangrijke investeringen moeten doen. Investeringen die geld kosten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsauto? Kredietconcurrent maakt een zakelijke autolease voor de zzp’er mogelijk.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

Waarom je voor een autolease bij Kredietconcurrent moet zijn

 

Kredietconcurrent vindt het oneerlijk dat bedrijven die nog geen jaarcijfers hebben, geen lease aanvraag kunnen doen. Juist jonge ondernemers hebben bijzonder veel motivatie om iets bijzonders van hun onderneming te maken. Dat zien wij elke dag opnieuw. Een auto kan als onderpand dienen. Dat vinden wij bij Kredietconcurrent genoeg zekerheid. We zijn zelf ook ondernemer, dus weten als geen ander hoe het is om te starten. Dat is waarom we het mogelijk maken om een auto te lease zonder jaarcijfers. Je kunt op onze website een autolease aanvragen. Dat kost slechts enkele minuten van je kostbare tijd als ondernemer.

Persoonlijke gegevens

Voordat je de autolease kunt aanvragen, dien je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen op onze website. De rest spreekt redelijk voor zich. Bij eventuele vragen contacteren we je. Uiteraard dien je ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. Een voordeel van een auto leasen is dat je vaak btw terug krijgt. Wil je dat we jouw aanvraag behandelen? Vul dan vandaag nog je persoonlijke gegevens in op onze website. Dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Voor de goedkoopste lease moet je bij ons zijn. De leasekosten worden helder gecommuniceerd. Kredietconcurrent werkt samen met banken en financieringsmaatschappijen om de voordeligste aanbiedingen mogelijk te maken. Doe jij daar vandaag nog je voordeel mee? Als je precies wilt zien wat we in rekening brengen, kun je ons inlichtingendocument bekijken.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep