Ambtenarenlening

Het afsluiten van een ambtenarenlening

Bij Kredietconcurrent kun je terecht als je een ambtenarenlening wilt afsluiten. We bemiddelen in kredieten en verzekeringen. Als je geld wilt lenen terwijl je in de publieke sector werkzaam bent, mag je van geluk spreken. Ambtenaren hebben een veilig en stabiel inkomen. Ze mogen dan ook onder extra gunstige voorwaarden een lening afsluiten. Kredietconcurrent werkt nauw samen met banken om de goedkoopst mogelijke lening voor elkaar te kunnen krijgen. Werk je in de ambtenarij? Of werkt jouw partner als ambtenaar? In beide gevallen kun je bij Kredietconcurrent terecht voor een ambtenaren krediet.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

De voordelen van een ambtenarenlening

Als je bij de overheid werkt, kun je gebruik maken van deze manier van lenen. Een goedkopere lening vinden is niet mogelijk, want de rente is bijzonder laag. Veel mensen kiezen voor deze manier van lenen als ze een huis gaan verbouwen of als ze een auto willen kopen. Per maand betaal je een vooraf bepaald bedrag terug bij deze persoonlijke lening voor een verbouwing. Tezamen met Kredietconcurrent kies je voor een bepaalde looptijd. Als klant weet je zo altijd waar je aan toe bent als je een ambtenaren lening afsluit. Zowel de looptijd, het rentepercentage als de maandtermijnen weet je al van tevoren. Je komt dus niet voor nare verrassingen te staan.

Verborgen kosten

Bij een ambtenarenlening ontvang je het geldbedrag in een keer. Sommige leningen zijn fiscaal aftrekbaar. Het is belangrijk om te weten wat je doet als je geld gaat lenen. Je hoeft bij Kredietconcurrent niet bang te zijn voor kosten die in rekening worden gebracht terwijl je de lening afsluit. Dergelijke kosten – in de volksmond ook wel verborgen kosten genoemd – worden niet gerekend bij Kredietconcurrent. De looptijd, aflossingen en rente zijn belangrijke factoren als je een lening af gaat sluiten. Gelukkig raak je bij Kredietconcurrent nooit het overzicht kwijt, want je kunt online je krediet berekenen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Kredietconcurrent wordt beloond door aanbieders met provisies. Dat kun je allemaal terugvinden in het dienstverleningsdocument. Uiteraard is Kredietconcurrent niet contractueel verbonden aan aanbieders. Voor een ambtenarenlening hoef je dus niet verder te zoeken.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep