Renteverlaging maakt uw lening goedkoper

Geld lenen kan vanaf volgende week weer iets goedkoper worden. De rente wordt dan weer iets verlaagd waardoor u goedkoper geld kunt gaan lenen. Een renteverlaging maakt uw lening goedkoper als u nog een lening wilt gaan afsluiten. Maar ook als u nog een lening heeft kan het u extra voordeel opleveren als u uw te dure lening gaat oversluiten naar een goedkope lening met een lage rente vanaf 3,9%. Dit geldt overigens alleen voor de persoonlijke lening. Met een persoonlijke lening kunt u geld lenen vanaf een rentepercentage van 3,9%. Deze rente geldt overigens vanaf leenbedragen van € 20.000,00. Dit is anders dan bij andere aanbieders waarbij u de laagste rente pas kunt krijgen vanaf een bedrag van € 25.000,00.

Profiteer direct van de lagere rente

Een renteverlaging maakt uw lening goedkoper. Profiteer daarom van deze lagere rente. U kunt bij Kredietconcurrent kosteloos en vrijblijvend uw lening aanvragen. Kredietconcurrent werkt samen met verschillende kredietaanbieders. Wij doen altijd ons best om u te laten profiteren van de laagste rente. Dit geldt niet alleen als u een lening wenst aan te vragen, ook als u al een lening heeft lopen, gaan wij graag voor u na wat u kunt besparen door uw lening over te sluiten naar een lening met een veel lagere rente.

De rente is in beweging

Er zijn tijden voorbij gegaan dat de rente stil heeft gestaan. Dat is nu niet meer het geval. Bijna maandelijks wijzigen de maatschappijen de rente de afgelopen maanden. Uitzonderlijk, maar het gebeurd. Voor Kredietconcurrent is het belangrijk om dit goed te blijven volgen. Als u deze maand een lening van 4,5% afsluit, en het blijkt dat de banken de rente de volgende maand de rente verlagen waardoor u uw lening ook over kunt sluiten naar 3,9%. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om na te gaan of u ook voor deze renteverlaging in aanmerking kunt komen.
Als u uw lening bij Kredietconcurrent afsluiten blijven wij uw lening monitoren zodat u een voordelige en verantwoorde lening heeft!