Geld lenen eindelijk eenvoudiger

Geld lenen wordt binnenkort eindelijk eenvoudiger. Na lange tijd waarin de kredietverstrekkers het alleen maar lastiger hebben gemaakt om een lening te verkrijgen, is er nu eindelijk een bank opgestaan die het geld lenen weer iets eenvoudiger gaat maken. Het is nog even toekomst muziek, omdat de bank nu de aankondiging al heeft gedaan, en de regels voor het krediet verstrekken pas per 1 september aanpast. Maar het zit er in ieder geval aan te komen. En wat ze gaan wijzigen is voor het overgrote deel positief!

Geld lenen voor ouderen

Geld lenen voor ouderen gaat vanaf 1 september in ieder geval weer een stukje eenvoudiger worden. Bij Defam worden de richtlijnen aangepast, het is nu mogelijk om tot uw 64ste een lening af te sluiten. Per 1 september wordt deze leeftijd verhoogd. U kunt dan tot uw 69ste een lening aanvragen. Een behoorlijk verschil. Maar er is nog meer..

Persoonlijke lening boetevrij inlossen.

Per 1 september kunt u ook via Kredietconcurrent.nl een persoonlijke lening afsluiten waarbij het mogelijk is om boetevrij uw lening in te lossen. Dit maakt naar ons idee toch een behoorlijk verschil. U kunt dan vanaf 1 september een lening krijgen met een vaste rente, een vaste looptijd én de mogelijkheid om boetevrij in te lossen.

Lenen met een bepaalde tijd contract

Ook als u een contract heeft voor bepaalde tijd zal het binnenkort eenvoudiger worden om lening af te sluiten. Wat de exacte regels zijn kunnen wij helaas nog niet melden. Ze gaan in ieder geval wel per 1 september in, en voor die tijd zullen wij u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen.