Seniorenlening

Wil je een seniorenlening afsluiten?

Een seniorenlening afsluiten doe je bij Kredietconcurrent. De lening is bedoeld voor mensen die met pensioen zijn, maar ook bijna gepensioneerden kunnen de senioren lening aanvragen. Aanbieders van kredieten staan over het algemeen niet te springen om gepensioneerden geld te lenen. Dat heeft meerdere redenen. Ten eerste werkt deze doelgroep niet meer, waardoor het inkomen gemiddeld gezien lager is. Ten tweede zit de bank met een restschuld als de persoon komt te overlijden. Gelukkig kunnen gepensioneerden gebruik maken van het seniorenkrediet. Deze methode is ontwikkeld om het ook voor deze doelgroep mogelijk te maken om geld te lenen. Kredietconcurrent heeft meer dan genoeg ervaring met het afsluiten van geldleningen. Je kunt dus met een gerust hart bij ons aankloppen.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

Hoe werkt het aanvragen van een seniorenlening?

Een seniorenlening vraag je heel eenvoudig online aan op onze website. Wij bij Kredietconcurrent maken het graag mogelijk voor gepensioneerden om geld te kunnen lenen. Waarom zou iemand boven een bepaalde leeftijd geen geld meer mogen lenen? We hanteren een vaste rente. Van tevoren heb je duidelijkheid over de looptijd en maandelijkse lasten. Je weet dus precies wanneer de schuld is voldaan. Helaas kun je bij persoonlijke leningen niet tussentijds boetevrij aflossen. Ook moet je een tweede lening afsluiten als je erachter komt dat je te weinig geld hebt geleend. Dat neemt niet weg dat deze manier van geld lenen veel zekerheid biedt. Je kunt zorgeloos genieten van het geld dat je geleend hebt.

De voorwaarden

Je dient over een inkomen te beschikken om van deze lening gebruik te maken. Uiteraard volstaat een AOW uitkering of andersoortig pensioen. Je dient minimaal 60 jaar oud te zijn om deze lening te kunnen aanvragen. Als je meer geld per maand ontvangt, kun je ook meer lenen. Heb je een koopwoning of een huurwoning? Ook dat bepaald hoeveel geld je kunt lenen. Of je nu geld nodig hebt voor een gloednieuwe auto of een verbouwing, je bent bij Kredietconcurrent aan het juiste adres voor een seniorenlening. Geld lenen kost geld. Het is belangrijk om te weten wat je doet als je geld gaat lenen. Met deze geldlening kun je je welverdiende vrijheid tegemoet gaan.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep