Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Persoonlijke lening aanvragen

Eenmalig een vaste leensom met een vaste rente

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening of persoonlijk krediet is een lening die weinig flexibel is, maar daardoor wel veel zekerheid biedt. U leent een vaste leensom tegen een vaste rente en betaalt gedurende de looptijd van de lening elke maand een vaste maandtermijn aan de kredietverstrekker. Geld dat u heeft afgelost kan niet opnieuw worden opgenomen en de lening is aan het einde van de looptijd dus altijd volledig afgelost.

 

Wat kost een persoonlijke lening?

Voor het aanvragen en afsluiten van een persoonlijke lening worden geen kosten in rekening gebracht. De totale kosten van een persoonlijke lening zijn afhankelijk van de leensom, de looptijd van de lening, het rentetarief en uw persoonlijke omstandigheden. Aangezien u zelf de leensom en de looptijd kunt kiezen, heeft u veel invloed op de kosten. De totale kosten zijn hoger bij een hogere leensom of een langere looptijd en nemen af bij een lagere leensom of kortere looptijd.

Persoonlijke lening berekenen

Kenmerken persoonlijke lening

Als u van plan bent een grote aankoop te doen, precies weet hoeveel geld u wilt lenen en op zoek bent naar een lening die veel zekerheid biedt, dan is de persoonlijke lening misschien iets voor u.

  • U leent eenmalig een vaste leensom tegen een vaste rente
  • Er is een vaste looptijd en de lening is volledig afgelost aan het einde van de looptijd
  • U kunt altijd extra aflossen zonder extra kosten