Gratis offerte


Wilt u een gratis offerte aanvragen voor een voordelige lening? Geen probleem. Als u een paar minuten van uw tijd kunt investeren om bovenstaand formulier volledig in te vullen, dan nemen wij ruimschoots de tijd voor u om een offerte op te maken voor een voordelige geldlening. Vraag direct uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

En daarna?

Als wij de aanvraag van u hebben ontvangen dan beoordelen wij uw aanvraag direct op betaalbaarheid. Is uw aanvraag betaalbaar volgens de huidige VFN normeringen? Dan ontvangt u van ons direct een email dat wij uw aanvraag verder in behandeling nemen. Uw aanvraag wordt dan binnen enkele uren volledig beoordeeld inclusief een BKR toetsing.
Als wij een akkoord op uw kredietaanvraag hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op. Ook hier ontvangt u overigens direct weer een email van. De offerte wordt daarna per email aan u verzonden. De offerte kunt u thuis op uw gemak doornemen, als u vragen heeft kunt u deze per mail of app aan ons stellen.
Als u gebruik wenst te maken kunt u de offerte ondertekenen en retourneren met de gevraagde documenten. U kunt de documenten aanleveren in de speciaal voor u aangemaakte ‘mijn omgeving’ of u kunt de documenten aanleveren via de app. Lekker digitaal en snel!
Na ontvangst gaan wij onze uiterste best voor u doen om binnen 48 uur de offerte voor u afgewikkeld en dus ook uitbetaald te krijgen.